KOŽA

Kakve manikure ćemo nositi u 2021. godini?

Trendovi kojima nećemo moći odoljeti u narednim danima!

Iako je godina tek započela, već na njezinom samom početku su se iskristalizirali pojedini trendovi koje ćemo rado nositi u narednim danima, tjednima i mjesecima. To je posebice vidljivo u svijetu manikure, gdje glavnu riječ preuzimaju upečatljive nijanse i zanimljive kombinacije uzorka, a što će sigurno unijeti vedrinu u naše cjelokupno izdanje!

Koliko je izgled naših noktiju važan potvrđuje i poprilično impresivna kolekcija lakova koju skupljamo na svojoj kozmetičkoj polici, kao i činjenica da smo spremni satima skrolati po Internetu u potrazi za manikurom koja će nas inspirirati. Ove godine trendovi u manikuri poprilično su jasni, pa smo se tako odmaknuli od klasike i minimalizma te nešto jednostavnijih, suptilnijih manikura te su se u prvom planu pronašli trendovi s kojima je teško ostati nezamijećen. Tako će naša manikura biti poprilično zanimljiva, vrlo kreativna te će nam samo nebo biti granica u igri s uzorcima i bojama. Jedan mikrotrend u manikuri istaknuo se već krajem 2020. godine, a pravi procvat doživjeti će upravo u ovoj godini, a riječ je naravno o neodoljivoj tigrastoj manikuri.

Tako ćemo ovaj svestrani uzorak nositi na razne načine, od nešto blaže verzije gdje ćemo njime ukrasiti samo vrhove noktiju, pa sve do eksperimentiranja s nijansama. Nadalje, trend kojeg također s nestrpljenjem želimo testirati je i igra različitih uzoraka, gdje svaki nokat priča neku svoju priču, a ovaj izgled najlakše možete postići naljepnicama te je najprikladniji za kratke nokte. Geometrijskim oblicima također nećemo moći odoljeti niti ove godine, posebice onima u pastelnim nijansama, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje će vas sigurno potaknuti da i vaši nokti postanu prava mala umjetnička dijela!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2021. u 10:14
Tagovi: manikura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p