KOŽA

Parfem kao idealan poklon za nadolazeći Dan žena

Miris s kojim ne možete pogriješiti!

Iako se slažemo s onom kako treba slaviti žene i poklanjati im svu pažnju gotovo svakoga dana, međunarodni Dan žena datum je koji ipak ne bi trebao proći neopaženo, pogotovo kada uz njega vežemo velika ekonomska, politička i društvena dostignuća koja su uvelike promijenila položaj pripadnica ženskog spola. Protesti u New Yorku potaknuti lošim radnim uvjetima i niskim plaćama žena zaposlenih u industriji odjeće i tekstila doveli su do osnivanja ženskih sindikata, ali i do ideje da se na međunarodnoj razini proglasi dan koji će pripadati samo ženama...

Međunarodni dan žena ustanovljen je 1910. godine, a obilježava se 8. ožujka u gotovo svim zemljama svijeta. Riječ je o datumu koji zbog svoje povijesne podloge nosi i svojevrsnu težinu, stoga i ne iznenađuje da su brojni brendovi pripremili proizvode koji bi trebali razveseliti sve žene u vašim životima. Kada je odabir prikladnog poklona u pitanju, parfemi definitivno imaju glavnu riječ jer ništa ne može naglasiti žensku ljepotu kao kapljica pomno odabranog parfema. Tako smo sigurni kako svaka žena ima svoj omiljeni miris, a neki ga pak vole mijenjati sukladno s godišnjim dobima, no u konačnici mirisne esencije postale su nezaobilazan dio svake beauty rutine te ona ključna točna na i svakom modnom izdanju.

No, izabrati miris koji će biti pun pogodak te koji će najbolje prenijeti samu poruku koju Dan žena predstavlja nije baš jednostavan zadatak jer je svaka mirisna nota odraz ženske osobnosti i stila, baš poput odjeće, stoga je bitno odabrati parfem koji će se uskladiti s karakterom žene kojoj ga i poklanjamo.

Parfemska voda koja će savršeno naglasiti žensku romantičnost i mladenački duh nedavno je stigla na police omiljenih drogerija, a riječ je o Lancome La Vie est Belle Intensément parfemskoj vodi. Sam izgled ovog mirisa upućuje na to da je idealan za navedenu prigodu, budući da je dizajn bočice poprilično ženstven i slavljenički. Ideja koja se nalazi iza novog mirisa je da za sreću nikada ne bi trebali čekati te da ona postoji ovdje i sada, a ima li veće sreće od poklanjanja posebnog dara dragoj osobi?

Po prvi puta, ikonska bočica La Vie est Belle otkriva miris koji sadrži intenzivnu, jarkoružičastu boju što ovu parfemsku vodu čini još atraktivnijom. Okosnica La Vie est Belle Intensément parfemske vode leži u najbitnijem cvijetu u La Vie est Belle mirisima, irisu, koji se pak stapa sa senzualnom notom vanilijinog štapića, čime se stvara prepoznatljiv duo kojeg je nemoguće ignorirati. Nadalje, u srednjim i donjim notama osjećaju se mirisi bergamota, ružičastog papra i kupine, što svakako godi kako osjetima, tako i mašti, stoga ove godine svim važnim ženama poklonite ovaj baršunasti buket koji će s vremenom postati i najprofinjeniji beauty užitak!

Objavljeno: 05.03.2020. u 11:24

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p