KOŽA

Koje kozmetičke tretmane se zaista isplati isprobati?

Bezbolni tretmani koji pružaju željeni izgled u tren oka!

Iako bi početkom godine trebali biti puni elana za ispunjavanje nekih novih ciljeva koje smo si postavili, osjećaj umora i bezvoljnosti nešto je čemu se ovih dana teško možemo oduprijeti. Ovakvo raspoloženje itekako se odražava i na cjelokupan izgled, pogotovo kože koja je umorna, siva i jednostavno bez života. Kako bi kožu, ali i cijelo tijelo doveli u formu nije naodmet isprobati nekoliko hit kozmetičkih tretmana koji su napravili pravu malu revoluciju na beauty sceni, a čiji rezultati zaista vrijede baš svaku kunu!

Činjenica jest da nam tehnološki napredak uvelike olakšava svakodnevicu i to u raznim životnim područjima, a on se itekako da primijetiti i kada je beauty svijet u pitanju. Tako su nam danas dostupni brojni kozmetički tretmani zahvaljujući kojima ne moramo satima stajati pred zrcalom kako bi postigli željeni izgled, a koji osim što su efektni i brzi, istovremeno nas podsjećaju koliko je važno izdvojiti nekoliko minuta u danu koje ćemo posvetiti isključivo brzi o sebi. Ubrzani način života često nas dovodi do toga da zaboravimo brinuti o sebi onako kako to zaslužujemo, a kozmetički tretmani koje smo izdvojili u nastavku će vas podsjetiti koliko je nekada lijepo staviti sebe na prvo mjesto!

Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt kozmetičkih tretmana, a ono što je važno za kvalitetu njihove izvedbe jest pronaći stručno osoblje koje će zahvaljujući svom znanju i bogatom iskustvu napraviti promjenu koju želite vidjeti u zrcalu. Poliklinika Poliderma, čiji je osnivač i utemeljitelj dr. Dinko Kaliterna, slovi za jednu od najboljih poliklinika u gradu Zagrebu te je pravi primjer stručnosti i inovativnosti. Osim što ova poliklinika u svom radu primjenjuje najnovije tehnologije, svakodnevno uvode u ponudu i nove usluge i djelatnosti koje se definitivno isplati isprobati!

dr. Dinko Kaliterrna

S obzirom na to da je mnogim ženama sprječavane starenja kože glavni fokus svakodnevne njege kože lice, tretman Gouri (biostimulator kolagena) izvrstan je odabir ako želite usporiti starenje te zadržati prirodan i mladolik izgled lica. Riječ je o tretmanu koji je idealan za sve osobe nakon 30. godine života, a koji izravno djeluje na matriks - međustanični prostor u kojem počinje starenje. Ovaj tretman snažno potiče razvoj novog kolagena, uz obnovu postojećeg te je riječ o 100% prirodnom tretmanu. Gouri se aplicira u 10 točaka na licu, a nakon ubrizgavanja se masiraju mjesta tih točaka. Većinom se radi bez anestezije ili se po potrebi nanese prije tretmana lokalna anestetska krema. Rezultat je punija koža, zdravog i sjajnog izgleda!

Pored mladolikog izgleda kože, ono što je od pamtivijeka fasciniralo žene jest izgled usana. Danas kozmetički tretmani koji povećanju, oblikovanju i pomlađivanju usne više nisu tabu te se sve veći broj žena odlučuje upravo na ovakav tip kozmetičkog tretmana. Lasersko oblikovanje usana jedan je od najpopularnijih oblika tretiranja usana, a u poliklinici Poliderma možete pronaći niz laserskih tretmana, kao što su Lip Peel, Lip Boost, Lip Smooth, Endolip. Navedeni tretmani mogu se međusobno kombinirati zbog postizanja dugotrajnijeg i boljeg učinka, a također je riječ o izvrsnim alternativama ako želite izbjeći uporabu filera!Nadalje, unazad nekoliko godina tretmani zatezanja kože slove kao najtraženiji i najpopularniji tretmani.
Višak kože se donedavno mogao ukloniti jedino operacijom, čiji je opravak nerijetko bio dug i mukotrpan, dok se danas na tržištu mogu pronaći tretmani koji nisu agresivni, a zatežu kožu. Svrha ovog tretmana je smanjivanje viška kože prilikom čega se oblikuje tijelo te popravlja izgled i kvaliteta same kože, koja je nakon tretmana mekša, nježnija i glađa. Dijelovi tijela koji se mogu tretirati su lice, podbradak, vrat, nadlaktice, trbuh i noge te je cijeli tretman bezbolan i nježan.

Pored kozmetičkih tretmana koji čine razliku u njezi kože i oblikovanju željenog izgleda, nije naodmet uvrstiti u svoju svakodnevnu skincare rutinu i pokoji proizvod zahvaljujući kojem ćemo koži pružiti svu potrebnu njegu te održavati postignute kozmetičke tretmane. Domaći brend preparativne kozmetike My Skin, a iza kojeg stoji doktor dermatologije i venerologije Dinko Kaliterna, u svojoj ponudi ima brojne kvalitetne kozmetičke proizvode za raznovrsne potrebe i tipove kože.

Kao jedan od 'bestsellera' izdvaja se krema Demirage, čija formula sadrži pet pomno odabranih sastojaka koji potiču proces autofagije koji s vremenom slabi, a što je uzrok starenju i razvoju kožnih bolesti. Ono što je fascinantno kod ove kreme jest i to što produljuje život stanica, a koža je nakon korištenja znatno zaglađenija, zategnutija, blistavija, a lice izgleda mladolikije i svježije!

Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili još nekoliko genijalnih proizvoda brenda My Skin, a koji se mogu pronaći u vašoj shopping košarici samo jednim klikom na proizvod!

Objavljeno: 26.01.2022. u 10:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p