KOŽA

Koje maske za lice koristiti ako je vaša koža izrazito suha?

Beauty proizvod koji je neizostavan u zimskim mjesecima!
Iako možda za njih nemamo toliko vremena u svakodnevnoj skincare rutini, s vremena na vrijeme nije naodmet ukrasti koju minutu viška i priuštiti koži jedan pravi wellness tretman. Govorimo naravno o maskama za lice, koje nisu samo rezervirane za rješavanje nekih estetskih nepravilnosti na koži već ih je sjajno imati nadohvat ruke i onda kada koži treba dubinska hidratacija!

Činjenica jest da hladni zimski dani ostavljaju trag na našoj koži, a posebno kada govorimo o nježnoj i osjetljivoj koži lica koja je najizloženija hladnom zimskom zraku. Tako se njezina svakodnevna njega mora sastojati od proizvoda nešto bogatije teksture, kao i serumima i uljima kako bi koži pružili nešto intenzivniju dozu njege i hidratacije. S druge strane, sličan efekt pružaju i hranjive maske za lice, a koje su često najbolji odgovor na sve izazove koje zimski mjeseci stavljaju pred našu kožu. Posve suprotne od laganih i osvježavajućih formula za dubinsko čišćenje kože, maske za lice koje su idealne za korištenje preko zime zapravo su nešto bogatija varijanta dnevne kreme koja na kožu ostavlja intenzivno i dubinsko djelovanje.

Često se žalimo kako nemamo vremena u danu za sebe, stoga je ovaj ritual odličan način da ukradete nekoliko minuta u danu, a koje ćete posvetiti isključivo sebi. U nastavku smo izdvojili nekoliko maski koje će spasiti kožu vašeg lica tijekom zimskim mjeseci te smo sigurni da jednom kada ih testirate, da ćete im se uvijek rado vraćati!

Origins Drink Up intensive, Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque

Dr. Hauschka Revitalizirajuća maska

Elizabeth Arden Ceramide Overnight Firming Mask, Kiehl's Calendula Petal-Infused Calming Mask

Foto: Instagam
Objavljeno: 05.12.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p