KOŽA

Parfem koji će obilježiti nadolazeće mjesece

Parfem o kojem se ne prestaje pričati!

Koliko god nam to teško bilo priznati, samo je pitanje trenutka kada će jesen pokucati na naša vrata, pa će tako pored privikavanja na neku novu užurbanu rutinu, biti potrebno prilagoditi i sadržaj unutar ormara, ali i kozmetičke torbice. Kada govorimo o kozmetičkim proizvodima, promjene su najčešće vidljive u teksturama make up proizvoda, koje postaju nešto teže i pigmentiranije, a ništa drugačije nije niti kada su u pitanju mirisi!

Jedan od proizvoda kojeg najčešće mijenjamo s promjenom godišnjeg doba su parfemi, što je poprilično vidljivo nakon zime, kada u prve proljetne dane ulazimo s nešto prozračnijim mirisima te nakon ljeta, kada se ponovno vraćamo na nešto raskošnije i intenzivnije note. S druge strane, unatoč bogatoj ponudi parfemske industrije, pronaći idealan parfem i nije baš najjednostavniji zadatak kao što se možda čini na prvu. Ono što očekujemo od idealnog parfema, pored toga da odgovara zahtjevima sezone u kojoj se nalazimo, je i to da što uspješnije preslikava naš karakter, osobnost i raspoloženje. Parfem zapravo spada u kategoriju vrlo specifičnog kozmetičkog proizvoda, ponajviše zbog činjenice da neki mirisi s vremenom mogu postati pravi podsjetnici na neke osobe, mjesta, ali i događaje, stoga nam je važno da odaberemo onaj pravi za sebe.

S druge strane, na izbor parfema uvelike utječe i njegov izgled, budući da prekrasna ambalaža vrlo lako može preuzeti i ulogu zanimljivog detalja u domu, a u nastavku smo izdvojili upravo takav parfem, koji osvaja svojim prekrasnim mirisom, a jednako tako i izgledom! Naime, jedna od omiljenijih parfemskih kuća, Giorgio Armani, uz svoje poznate klasike smjestila je još jedan miris kojeg ćete rado staviti na svoju kozmetičku policu. Riječ je o parfemu MY WAY, a koji je idealan za sve one koji vole lagane parfeme sa savršenim omjerom slatkih nota.

Ono što volimo kod ovog parfema jest osjećaj svježine, koji se zadržava na koži baš cijeli dan, stoga je idealan za sve one koji svoj životni tempo opisuju kao užurbani. Također ovaj parfem je kreiran od pomno izabranih sastojaka, a od kojih su egipatski cvijet naranče, cvjetni buket tuberoze i indijski jasmin poprilično istaknuti kao središnje note samog mirisa. Vibrantna cedrovina iz Virginie u kombinaciji sa senzualnom vanilijom s Madagaskara i bijelim mošusom daju posljednji pečat ovom elegantnom mirisu za žene.

S druge strane, miris nije jedina stvar koja oduševljava kod ovog parfema. Bočica parfema MY WAY je poput talismana, odnosno čep plave i zlatne boje je talisman koji je dizajniran tako da ćete ga poželjeti uvijek imati sa sobom, gdje god pošli. Boja plavog kamena simbolizira boju Zemlje, no boja nije jedino što ovaj parfem povezuje s našim planetom, već je pravi odraz i ekološke osviještenosti, budući da se njegova bočica može otvoriti i napuniti s refill pakiranjem, bez da se izgubi i jedna kap mirisa te je pakiran u papirnatoj kutiji, bez celofana koji je zaista suvišan!

Kako je parfem sastavni dio svakodnevne beauty rutine te ključna točka na i baš svakog našeg modnog izdanja, važno je odabrati onaj pravi, a s ovim parfemom definitivno ne možete pogriješiti!

Foto: Giorgio Armani
Objavljeno: 18.09.2020. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p