KOŽA

Konačno je otkriven datum lansiranja Rihannine nove kolekcije za njegu kože o kojoj svi pričaju!

Skincare rutina bi uskoro mogla biti podignuta na jednu skroz novu razinu!

Ne tako davno pričali smo o tome kako je danas teško pronaći slavnu osobu koja iza sebe nema ostavljen barem neki potpis u beauty industriji, od parfemske industrije, pa sve do nešto ozbiljnije make up priče. Iako je najčešće riječ o nešto kraćim suradnjama ili kratkim izletima u ove vode, to definitivno ne vrijedi za slavnu pjevačicu Rihannu, koja je sa svojim Fenty make up proizvodima osvojila tržište!

Iako su mnogi bili skeptični kada je Rihanna tek zakoračila na make up scenu, pomno osmišljeni proizvodi te pametno iskorištavanje nedostataka drugih make up brendova, Fenty make up izazvao je svojim dolaskom na tržište pravi val oduševljenja. Ono što je najviše proslavilo njezine proizvode jest individualan pristup potrošačima, odnosno veliki raspon tonova, pa tako svatko može pronaći odgovarajući make up, što sigurno znate iz vlastitog iskustva da i nije najjednostavniji zadatak, pogotovo ako pričamo o puderima. Primjerice, Fenty puder ima između 40 do 50 različitih nijansi, a čime se pokriva baš svaka put te olakšava pronalazak one idealne nijanse.

No, pored make upa, Rihanna je odlučila ostaviti trag i u skincare svijetu te je upravo najavila datum lansiranja svoje prve kolekcije za njegu kože, pa ćemo tako u ovim novitetima moći uživati već od ovog mjeseca, točnije 31. srpnja. Šuška se kako će se u kolekciji pronaći proizvodi za njegu lica, ali i sapuni te razni setovi za njegu kože tijela, čije cijene će biti pozicionirane kao drogerijske. Također Rihanna je otkrila kako navedeni proizvodi neće sadržavati parfeme, umjetna bojila i druge štetne sastojke, a cijelu kolekciju ćete moći pronaći na službenoj web adresi. Jedva čekamo vidjeti konačan rezultat!

Objavljeno: 15.07.2020. u 10:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p