KOŽA

Koristite li krivo ove kozmetičke proizvode za njegu lica?

Otkrijte najčešće greške svoje beauty rutine

Iako se beauty rutina poprilično razlikuje kod svakoga od nas, postoji nešto što nam je svima zajedničko, a to su greške koje sigurno nesvjesno radite u svojoj svakodnevnoj rutini uljepšavanja. Iako je riječ o nešto manjim greškicama, one itekako imaju utjecaj na naš cjelokupni izgled, kao i njegu kože lica, stoga neka vaš put do besprijekornog izgleda ipak bude što ispravniji!

Činjenica jest kako besprijekoran izgled lica leži u njegovom temeljitom i prije svega ispravnom čišćenju. Tako su u beauty svijetu sve popularnija ulja za čišćenje kože lica, no njihovo korištenje nije baš uvijek ispravno. Kako biste iz ovog proizvoda izvukli njegov maksimum, jednostavno ga umasirajte u kožu lica vlažnim prstima. U ovom slučaju miješanje ulja i vode stvorit će sjajne benefite za ljepotu vašeg lica!

Neutrogena Ultra Light Cleansing Oil, Clinique Take The Day Off Cleansing Oil

La Mer The Cleansing Oil

Nakon temeljitog čišćenja kože lica, potrebno je nanijeti tonik za lice kako biste kožu dodatno zaštitili i eventualno uklonili nečistoće koje u prvom koraku niste uspjeli ukloniti. Najčešća greška u ovom koraku jest grubo trljanje blazmice o lice kako biste što bolje uklonili make up ili nečistoće, a što može dovesti do površinskog uništavanja kože. Zato radije blazmicu prislonite nekoliko sekundi duže na područje koje temeljitije želite očistiti!

Afrodita Clean Up Hydro Tonic, Olival tonik za lice s uljem smilja

Njega kože lica ne može završiti bez kvalitetne kreme koja će kožu dubinski obnoviti i nahraniti, no osim što ju je potrebno nanijeti na cijelo lice, nikako ne preskačite i podruje vrata. Naime, vrat ima običaj baš svima otkriti koliko zaista imamo godina, stoga je i ovom području potrebna jednaka pažnja kao što to pružamo našem licu. Slobodno iskoristite sve blagodati svoje dnevne kreme i na ovom području, tako što ćete kremu nanijeti laganim i nježnim pokretima, od ključne kosti prema bradi.

Vichy Slow Age Dnevna krema za lice, Moja Oaza Krema za lice Kolagen & Ceramidi

Nivea Q10 POWER Anti-Wrinkle + Pore refine dnevna krema

Foto: Instagram, Nivea, Vichy, Moja Oaza, Afrodita, Olival, La Mer, Neutrogena, Clinique
Objavljeno: 19.07.2019. u 12:24

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p