KOŽA

Kozmetički proizvodi koje smo kupili zahvaljujući TikToku i oduševili se!

Proizvodi koji vrijede baš svaku kunu

Već smo se polako naviknuli da je upravo TikTok taj koji postavlja neke nove trendove, kako u modnom svijetu, tako i u onom beauty. Tako se u našoj kozmetičkoj torbici mogu pronaći proizvodi oko kojih se stvorio pravi hype na ovoj društvenoj mreži, a mi smo izdvojili upravo one koji su taj isti hype i opravdali!

Bilo da je riječ o skincare, make up ili proizvodima namijenjenima za njegu kose, TikTok je postao prava riznica korisnih beauty savjeta, kao i omiljeni shopping vodič zahvaljujući kojem u svoju košaricu stavljamo proizvode o kojima se iz nekog razloga ne prestaje pričati. Od kada se ova društvena mreža pronašla na samom vrhu svoje popularnosti imali smo priliku vidjeti pregršt kozmetičkih proizvoda u centru pozornosti, no samo su neki to zaista i opravdali. Primjerice, L'Oreal Paris Infallible up to 24 h Fresh Wear Foundation in A Powder odličan je ulov jer zaista radi pravo malo čudo na koži lica.
 
 
Njegova formula sadrži visoku pokrivnu moć, ali s izrazito prirodnim, matirajućim finishem od kojeg koža poprima izgled kao da 'puca' od zdravlja. Također, njegova formula je izrazito vodootporna te dolazi u čak 14 nijansi prikladnih za svaki tip kože. Pored ovog drogerijskog 'bestsellera', na našoj listi proizvoda koje se isplati probati zahvaljujući TikToku pronašla se i jedna maskara, piling te nekoliko drugih skincare favorita zahvaljujući kojima će koža poprimiti svoje najbolje izdanje!

Olaplex N°3 Hair Perfector tretmanska njega za produljenje trajanja boje,  L'Oreal Paris Infallible up to 24 h Fresh Wear Foundation in A Powder

Tree Hut Shea Sugar Scrub, Maybelline Sky High maskara

Dr. Jart+ Cicapair, The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Foto: Instagram, Dr. Jart+, The Ordinary, Tree Hut, Maybelline, Olaplex, L'Oreal Paris
Objavljeno: 08.12.2022. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p