KOŽA

Kreme, serumi i ulja s kojima ćete se uspješno riješiti celulita!

Pripremite svoju kožu za nadolazeću sezonu sunčanja

Nije nikakva tajna da je celulit jedna od najnepoželjnijih pojava na koži koja mnogim ženama stvara probleme, a posebice tijekom ljetnih mjeseci kada nosimo odjeću koja otkriva mnogo više kože nego zimi. Pojavu ''narančine kore'' nije lako kontrolirati, no nekoliko je načina pomoću kojih možemo ublažiti, smanjiti ili čak potpuno izbrisati tragove celulita na našoj koži.

Celulit je pojava s kojom se barem jednom u životu susrela svaka žena, a nastaje nagomilavanjem masnoća ispod kože. Pojava celulita uvjetovana je i genetikom, životnim navikama, ali i stresom stoga je prvi korak promjena prehrambenih i fizičkih navika koje će itekako pomoći u rješavanju problema s celulitom. Danas brojne žene koriste različite metode kako bi ubrzale nestanak ove neželjene pojave, međutim, i dalje preferiraju tretmane koje mogu i same obaviti kod kuće, a koji podrazumijevaju korištenje različitih proizvoda i preparata koji potiču cirkulaciju.

Danas tako na tržištu možete pronaći popriličan broj različitih seruma, ulja i krema koje garantiraju učinkovito uklanjanje celulita, a mnoge od njih zaista imaju sjajne recenzije velikog broja žena koje su se u njihovo djelovanje i same uvjerile. No, još jednom podsjećamo kako vaše životne navike diktiraju nastanak i nestanak celulita, stoga prije no što krenete u isprobavanje idealne kreme, pobrinite se da krenete s najvažnijom promjenom - onom koja kreće iznutra. U nastavku smo izdvojili šest proizvoda za borbu protiv celulita s najboljim recenzijama koje će, u kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitom aktivnošću, bez sumnje dati rezultate!

Nuxe Body AntiCellulite Oil, Collistar Special Perfect Body Serum

Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Scalpel Serum, Elancyl Slim Design Oil

Ziaja Massage Oil, Collistar Special Perfect Body Cream

Objavljeno: 13.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p