KOŽA

Kreme za lice i tijelo: 2 u 1 njega koju se isplati imati nadohvat ruke

Unesite jednostavnost u svoju skincare rutinu!

Multifunkcionalni proizvodi u posljednje vrijeme sve češće su prisutni na našim kozmetičkim policama, a što je posebno vidljivo u svijetu make upa gdje proizvodi ne služe samo za prikrivanje eventualnih nepravilnosti na koži, već istovremeno njeguju lice. S druge strane i u svijetu skincarea sve prisutnije su 2 u 1 varijante, pogotovo kada govorimo o ključnom koraku njege - hidrataciji!

Sigurni smo da na svakoj kozmetičkoj polici možemo pronaći jednu hranjivu kremu za njegu kože lica i posebnu kremu za njegu tijela. Razdvajanje krema za pojedine dijelove tijela mnogima se na prvu čini poprilično besmisleno jer koža je - koža, no činjenica jest da ona nije ista na svakom dijelu tijela. Primjerice, na licu je koža nešto tanja i osjetljivija, stoga joj zato pristupamo s posebnom njegom u vidu nešto lakših krema koje neće začepiti pore, dok ostatak tijela može 'istrpjeti' bogatu njegu koja je nerijetko obogaćena parfemima i drugim sastojcima koji bi potencijalno iziritirali kožu lica. S druge strane, sve češće na policama drogerija možemo vidjeti univerzalne kreme namijenjene njezi lica i tijela, a koje su zapravo idealne za njegu izrazito suhe kože. Primjerice, A-Derma univerzalna hidracijska krema višenamjenski je proizvod za njegu kože, koji će zamijeniti sve ostale; kremu za lice, kremu za tijelo, jutarnju kremu, večernju kremu, dječju kremu, umirujuću kremu isl.

Učinkovita i prirodna formula sadrži djelatne tvari odabrane zbog dugogodišnje dokazane učinkovitosti. Sadrži hijaluronsku kiselinu koja daje snažna hidracijska svojstva, Shea (karité) maslac hrani, biljni glicerol koji pomaže u hidraciji te ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi (iz organskog uzgoja) koji ima uravnotežujuće, umirujuće i obnavljajuće djelovanje. 98 % sastojaka prirodnog je podrijetla te nema kontroverznih sastojaka kao što su silikoni, alkohol, parabeni, fenoksietanol niti parfema. Kod odabira ovakvih višenamjenskih krema vrlo je važno obratiti pažnju na sastav, a pored ove kreme u nastavku smo izdvojili još nekoliko sjajnih proizvoda zahvaljujući kojima će vaša rutina biti znatno jednostavnija!

Biobaza pH neutralna hidratantna krema, 48 zaštitna krema za lice i tijelo

A-Derma univerzalna hidracijska krema

CeraVe Moisturizing Cream Body and Face Moisturizer, Eucerin pH5 krema

Foto: Instagram, CeraVe, Eucerin, A-Derma, Biobaza, 48
Objavljeno: 11.06.2021. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p