KOŽA

Kreme za lice koje će preporoditi vašu kožu dok spavate!

Kreme koje rade svoj posao dok vi odmarate!

Kao naš najveći organ, koža zaslužuje i najviše naše pažnje, pogotovo područje lica koje se nalazi u fokusu. Kako bi njega bila smislena i efikasna, važno je imati na kozmetičkoj polici kvalitetne skincare proizvode koji kao takvi dovode našu svakodnevnu njegu kože lica na jednu sasvim novu razinu, a u tu skupinu definitivno pripadaju u noćne kreme!

Beauty svijet je poznat kao mjesto u kojem smo nerijetko izloženi brojnim zabludama i mitovima, pa tako mnogi misle kako nam u njezi nisu potrebne dvije kreme različitih tekstura, odnosno ona dnevna i noćna. Brojni skeptici će reći da krema ne može znati kada je dan, a kada je noć i da je riječ o marketinškom triku kako bismo natrpavali svoje kozmetičke police proizvodima koji nam zapravo i ne trebaju, no istina je zapravo drugačija. Iako se nama koža lica čini kao jedan dio tijela, ona zapravo nije ista na svim područjima. Tako je na nekim dijelovima lica koža znatno tanja, primjerice oko očiju te će tu u njezi biti potrebne okoloočne kreme, dok će ostatak kože zahtijevati nešto bogatiju njegu. Također, na kožu ne utječu jednake okolnosti u pojedinim dijelovima dana.

Primjerice sunčeve zrake i okolinski faktori zahtijevaju nešto laganiju formulu kreme s aktivnijim sastojcima zaštite, dok će tijekom noći biti potrebna bogatija njega jer koža prolazi kroz proces regeneracije. Upravo zato je važno uvrstiti noćne kreme u rutinu jer one pružaju podršku koži da obnovi oštećene dijelove i da se ujutro probudimo s ujednačenim tenom, zdravog i sjajnog izgleda. U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih proizvoda koji vrijede baš svaku kunu, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju!

Clarins Multi - Active Night Cream, The Biotherm Skin Oxygen Restoring Overnight Care

Dr.Irena Eris Neometric noćna krema za pomlađivanje, CeraVe Skin Renewing Night Cream

La Mer Crème de la Mer, Augustinus Bader The Cream

Foto: Instagram, Clarins, The Biotherm, Dr.Irena, CeraVe, La Mer, Augustinus Bader
Objavljeno: 27.09.2022. u 10:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p