KOŽA

Kreme za samotamnjenje idealne za sve one koji brzo žele postići preplanuli ten

Postignite brončani i preplanuli izgled kože bez njezinog uništavanja!

Moramo priznati kako ljetne mjesece volimo iz brojnih razloga, a najviše zbog određene ležernosti koju ovi topli dani donose u našu svakodnevicu. Upravo je ta opuštenost vidljiva na našoj koži i to u vidu brončanog i preplanulog tena, no ako ste nestrpljivi u njegovom postizanju ili ne želite kožu izlagati štetnim sunčevim zrakama, onda je najbolje da svoj željeni izgled potražite u bočici...

Iako je izležavanje na suncu sastavni dio godišnjeg odmora i općenito ljetnih mjeseci, ova omiljena aktivnost može ostavljati poprilično loše posljedice kada je zdravlje naše kože u pitanju. Brončani i preplanuli ten prije svega volimo jer prikriva baš sve nedostatke na koži te tako lako naglašava ono što na njoj volimo vidjeti, a istovremeno sve naše modne komade i izabrane outfite čini mrvicu boljima. Stoga i ne iznenađuje da smo poprilično nestrpljivi kada je njegovo postizanje u pitanju, pogotovo u proljeće kada sunčeve zrake i nisu toliko snažne, a opet ne skrivamo svoju kožu ispod brojnog materijala već je ona svakim danom sve izloženija pogledima.

Kako bi rezultat kreme za samotamnjenje bio što bolji i uspješniji, važno je napraviti piling cijelog tijela kako bi se krema mogla ujednačeno nanijeti, a zatim napraviti depilaciju kako bi koža bila u potpunosti čista i glatka. Također je važno kožu dubinski hidratizirati losionom za tijelo, pogotovo na mjestima gdje je izrazito suha poput lakta i koljena. Tako će se boja uspiješnije primiti te ćete izbjeći neželjene mrlje na koži! Primjerice, odlična krema ovakvog tipa jest Afrodita Hello, Summer Lotion za samotamnjenje iz nove Art of Tanning kolekcije. Riječ je o losionu za lice i tijelo za postupno postizanje preplanulog izgleda, a koji sadrži kompleks za samotamnjenje od 100 % prirodnog podrijetla. Tako možete bez izlaganja štetnim UV zrakama koži pružiti zdrav i blistav izgled te osigurati ujednačen i dugotrajan ten. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i druge favorite s kojima ćete lako postići željeni izgled kože!

Afrodita Art of Tanning Hello, Summer Lotion za samotamnjenje

Clarins Sun Self-Tanners krema za samotamnjenje za lice i tijelo

Isle of Paradise Self-Tanning Mousse

Douglas Sun Self Tanning Milk

Nivea Sun Kissed Radiance Beauty

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Foto: Instagram, Clarins, Isle of Paradise, Douglas, Nivea, Sisley, Afrodita
Objavljeno: 25.05.2020. u 11:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p