KOŽA

Kupili ste kremu za lice koja vam ne odgovara? Evo kako ju možete iskoristiti!

Znamo kako iskoristiti proizvode koji vam ne odgovaraju u njezi kože lica!

Pretrpane kozmetičke police pravi su dokaz koliko zapravo pažnje i vremena posvećujemo njezi kože lica. Kako bismo postigli besprijekoran izgled tena, u stanju smo testirati hrpu proizvoda, koji svim izgledom i sastojcima obećavaju napraviti pravo malo čudo na našem licu, no rijetke su situacije u kojima odmah iz isprve kliknemo s nekim proizvodom ili uspijemo složiti funkcionalnu skincare rutinu...

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto se u našoj skincare kolekciji mogu pronaći brojni preparati koji s vremenom postaju pravi sakupljači prašine. Također s vremena na vrijeme naša koža mijenja svoje potrebe, ovisno o našem životnom ritmu ili godišnjem dobu u kojem se nalazimo, pa tako nije iznenađujuće da neki proizvod koji nam je u početku bio odličan i funkcionalan jednostavno s vremenom postane beskoristan. Budući da je prava šteta ne iskoristiti proizvod za koji smo ipak izdvojili određeni novac, nije naodmet primijeniti taj isti proizvod za njegu nekog drugog područja, a gdje bi se mogao pokazati zaista funkcionalnim.

Poznato je da njega kože ne završava samo na licu, iako to nerijetko smetemo s uma, pa tako proizvode koji se nisu pokazali učinkoviti u njezi kože lica, vrlo lako možete iskoristiti za njegu vrata i dekoltea. Koža je na ovim mjestima poprilično drugačija od one na licu, a što može izazvati pozitivno djelovanje samog proizvoda. Također prvi znakovi starenja najvidljiviji su na ovim mjestima, stoga je ključno pozabaviti se njegom kože tih predjela kako bi ona bila mladolika, zdrava i njegovana!

Foto: Instagram
Objavljeno: 13.08.2020. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p