KOŽA

Lagane kreme za lice koje uvijek morate imati u torbici tijekom ljetnih mjeseci!

Zaštita na prvom mjestu!

Kada bismo morali odabrati onaj jedan beauty proizvod koji tijekom ljetnih mjeseci uvijek volimo imati pri ruci, to bi svakako bila lagana hidratantna krema koja koži pruža potrebu zaštitu, ali i sjaj. Naime, krema je skincare baza bez koje je gotovo pa nemoguće zadržati elastičnost i hidratantnost kože, stoga predlažemo da tijekom visokih temperatura, uvijek pokraj sebe imate onu odgovarajuću.

Bez obzira na to što sve znamo i što smo dobro upoznati s činjenicom da sunčeve zrake iznimno štete koži, katkad se ipak dogodi da zaboravimo na njegu i čuvanje. Razlog tome može biti činjenica što jednostavno nemamo u navici pospremiti u torbu i kremu za lice, no to je jednostavno promijeniti. Ono što je vrlo bitno osim same hidratacije jest i SPF, odnosno zaštiti faktor. Koriste li kreme sa SPF faktorom, možete biti sigurni da će vaša koža izgledati zdravo i svježe te naravno u narednim godinama stariti sporije s minimalno nepravilnosti. Kao jedna od krema koja se je istaknula svojom kvalitetnom, ali i prihvatljivom cijenom jest Bioderma Photoderm M. Riječ je o zaštitnoj toniranoj kremi koja ima zaštitni faktor 50+ te je odlična za smanjenje pigmentiranih mrlja i sličnih nepravilnosti koje sunce može uzrokovati.

Osim spomenute kreme, u nastavku smo izdvojili još nekoliko proizvoda koji su garantirano odlični, pa možete biti sigurni da niti s jednim odabirom ne možete pogriješiti, već naprotiv, nahraniti i čuvati kožu na pravi način!

Bioderma Photoderm M, Lancôme UV Expert Aquagel Defense Primer & Moisturizer SPF 50

Nivea Sun Face, Neutrogena Hydro Boost SPF 25 City Shield Hydrating Lotion

Murad Oil and Pore Control Mattifier Broad Spectrum SPF 45 PA++++, Clinque Moisture Surge Sheertint Hydrator Broad Spectrum SPF 25

La Roche-Posay Anthelios 60, Eau Thermale Avène Antirougeurs Day Redness Relief Soothing Cream

Objavljeno: 06.07.2020. u 11:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p