KOŽA

Lakovi koji će ljetnu pedikuru učiniti znatno ljepšom

Za lijep i njegovan izgled noktiju!

Iako polako odbrojavamo dane do otvaranja omiljenih kozmetičkih salona, liste za dolazak na termin poprilično su dugačke. Visoke temperature samo su bile dodatan poticaj da ponovno uskočimo u ljetne sandale koje već sada nestrpljivo čekaju prve šetnje gradom, no da bi ta šetnja bila ljepša, nužno je urediti i same nokte, čiji je izgled poprilično otužan....

Nešto topliji period koji nam je konačno stigao zahtijeva i određene promjene u našoj beauty rutini, pogotovo zato što u ovom periodu izlažemo pogledima svoje ruke i stopala, a koja smo do nedavno vješto skrivali u toploj obući. Tako priprema za nadolazeće ljetne mjesece uključuje i pedikuru, a koju u ovim trenucima trebamo povjeriti jedino svojim amaterskim rukama. Iz udobnosti svoga doma možete napraviti pravi kozmetički tretman, pa tako prije samog nanošenja laka, svojim stopalima pružite jedan hranjivi tretman i što bolju pripremu kako bi lak za nokte što ljepše sjeo te samim time trajao duže. Stopala je potrebno prije lakiranja omekaniti u toploj vodi, a rezultati će biti bolji ako joj dodate malo soli. Tako ćete lakše skinuti mrtvu kožu oko nokta i rašpicom oblikovati njegov željeni oblik.

Nakon kupke, kožu nahranite hidratantnom kremom, a kada su stopala u potpunosti suha, krenite s lakiranjem. Kada je odabir idealne nijanse u pitanju, zimi nekako težimo za tamnijim nijansama, poput duboke crvene ili ljubičaste, dok oni ljetni mjeseci zahtijevaju nešto življe i radosnije boje, stoga se slobodno odvažite s eksperimentiranjem jer ljetni dani to itekako dopuštaju!

Tom Ford Trouville

Nars Thasos, Nails Inc. – Call Me On Your Shell

Butter London Nail Lacquer Snowflake, Chanel Le Vernis Perle de Corail

Avon Gel Shine

Foto: Instagram, Avon, Butter London, Chanel, Nars, Nails Inc., Tom Ford
Objavljeno: 02.05.2020. u 12:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p