KOŽA

Lakovi za nokte s efektom gel manikure

Kreirajte sami efektnu i izdržljivu manikuru

Postoje brojne stvari koje na nešto suptilniji način doprinose našem cjelokupnom izgledu. Tako se pored decentnog nakita ili neizostavnog ruža za usne, pronašla i upečatljiva manikura, koja poput kakvog čarobnog štapića može transformirati naš cjelokupni izgled i to u tren oka.

Već je svima dobro poznato kako se beauty trendovi redovito izmjenjuju, pa svaka sezona donosi sa sobom novu paletu u svijet lakova za nokte, a kojoj jednostavno ne možemo odoljeti. Prethodne sezone ostale su obilježene nježnim nude tonovima i elegantnom francuskom manikurom, dok ove sezone svjedočimo manikurama koje redovito pomiču granice kada je ljepota noktiju u pitanju. Pored 'Picasso' manikure koja je inspirirana kultnim umjetničkim djelima ovog slavnog slikara te s kojom naši nokti izgledaju kao prava mala umjetnička djela, oni željni nešto jednostavnije manikure koja se može realizirati u tren oka svoje favorite će pronaći u klasičnim lakovima za nokte, ali koji su ipak mrvicu posebniji zbog toga što imitiraju gel manikuru.

Deborah Lippman Gel Lab Pro – Hot Child in the City, Essence The Gel Nail Polish    @troudelapin

Beauty svijet je ove sezone posebno bogat lakovima za nokte koji su savršen spoj izdržljivosti i završenog efekta kojeg pruža gel manikura, pa tako možete postići njegovani izgled noktiju baš kao što bi to postigle i ruke samog profesionalca. U galeriji smo izdvojili lakove s efektom gela, od nešto nježnijih tonova kojeg će obožavati klasičari, pa sve do upečatljivijih, raskošnih i jarkih boja koje prizivaju toplije dane!

Dior Vernis Pop’N’Glow – 310 Tuttti Frutti  @yeswhatnails

    Essie Gel Couture Color   @troudelapin

Sally Hansen Miracle Gel Polish, NARS Cosmetics Nail Polish – Kalymnos  @troudelapin

Foto: Instagram, Sally Hansen, NARS, Essie, Dior, Deborah, Essence
Objavljeno: 21.05.2019. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p