KOŽA

LED maska za lice koja bi vrlo lako mogla zamijeniti odlaske u kozmetičke salone

Uređaj koji dubinski njeguje kožu lica!

Pandemija koronavirusa uvelike je promijenila našu svakodnevicu, ali i naš pogled na neke omiljene kozmetičke tretmane. U periodu karantene sami smo sebi postali najbolji frizeri i kozmetičari, a što u današnje vrijeme i nije toliko izazovno zahvaljujući velikom napretku tehnologije, pogotovo na području beauty svijeta, a zbog čega naš amaterizam ne dolazi toliko do izražaja!

Tako sve češće pregledavajući police u omiljenim drogerijama nailazimo na pomalo čudnovate proizvode ze njegu kože, s kojima na svu sreću dolaze upute za korištenje, inače ne bismo znali kako ih uopće koristiti. Gotovo nam je nemoguće zamisliti dan bez omiljenih tehnoloških spravica, a po svemu sudeći, one bi se vrlo brzo mogle uvući i u naše kozmetičke torbice. Tako na temelju istraživanja globalnog tržišta Allied Market Research o stanju svjetske kozmetičke industrije, predviđa se kako će do 2022. godine oko 430 milijardi američkih dolara biti uloženo u kozmetičke tretmane, a što je sasvim dovoljan pokazatelj kako je riječ o najbrže rastućoj industriji u svijetu.

Također ubrzani način života te brojni negativni faktori koji dolaze s takvim tempom potaknuli su nas da tretiramo svoju kožu na najbolji mogući način, stoga ne iznenađuje da na kozmetičkim policama sve češće primjećujemo neobične high tech napravice koje služe kako bi našem licu pružile ono što ponekad ne mogu niti najbolji kozmetički saloni.

Pravi primjer takvog proizvoda je i ova popularna Boost LED maska za lice, koja pruža vašoj koži kompletan tretman njege i to ne zadržavajući se na njezinoj površini, već parodirajući skroz u duboke slojeve kože, obnavljajući pri tome sva njezina oštećenja. Ova maska funkcionira tako da se postavi na lice, a zatim emitira zrake svjetlosti na različitim valnim duljinama, čisteći tako kožu lica. Također ovaj uređaj pospješuje djelovanje omiljenih krema i seruma, a rezultati su brzi i učinkoviti. Ten postaje vidljivo ujednačeniji, a opuštena koža postaje zategnutija. Idealno rješenje za sve one koji ne vole dugo čekati da bi vidjeli rezultate na svom licu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.09.2020. u 00:00
Tagovi: njega kože, njega

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p