KOŽA

Ljetna manikura vrlo jednostavna za održavanje

Za što duže uživanje u prekrasnim noktima!

Uz ljetne mjesece nekako se najviše veže opuštenost, a koju osim u modnom svijetu volimo vidjeti i u onom, bogatom beauty svijetu. Tako svoju kožu lica, kao i kosu ne volimo opterećivati s pregršt beauty proizvoda, već nekako više volimo njegovati prirodan izgled. Ovoga ljeta prirodan izgled također je izražen i u nešto jednostavnijoj manikuri, a oko koje se pak nećete morati previše gnjaviti kada je održavanje u pitanju!

Iako volimo vidjeti prekrasno njegovane nokte i eventualno nešto upečatljivije boje na njima, ljeti se ipak ne volimo previše zamarati oko njihovog uređenja. Činjenica jest da nešto upečatljivi izgled noktiju zahijeva i našu puno veću pozornost, a ako na svom odmoru želite biti u potpunosti opušteni, barem što se ove beauty rutine tiče, onda svakako odaberite nijansu laka za nokte u neutralnoj boji. Neutralni lakovi se baš nikada neće sukobiti s našim outfitima te će decentno naglasiti ljepotu ruke, stoga i ne iznenađuje da su upravo nude nijanse, kao i one nešto mlječnije i nježno roze toliko omiljene.

  Upravo odabirom ovih nijansi možete uštedjeti svoje vrijeme, a koje biste inače potrošili na neprestano prepravljanje laka za nokte u upečatljivijoj boji, za razne druge aktivnost jer ljeto je i ovako samo po sebi zaista prekratko. No, ono o čemu biste trebali voditi računa prilikom odabira odgovarajuće boje jest da izaberete onu koja će najbolje naglasiti vaš ton kože jer neispravan odabir može učiniti da izgledate blijedo i beživotno, stoga smo u nastavku izdvojili lakove koji će naglasiti nježnost i ljepotu vašeg tena!

Objavljeno: 12.08.2020. u 11:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p