KOŽA

Luksuzni proizvodi za njegu lica koji vrijede baš svaku kunu

Kultni proizvodi za njegu kože lica koje se isplati imati nadohvat ruke!

O tome koliko nam je njega kože lica važna, potvrđuje naša kozmetička polica na koju više gotovo da i ne stane niti jedan kozmetički proizvod. Ono što je zapravo klasika u svakodnevnoj skincare rutini jest dobra, hidratantna krema, kao i brzo upijajući serumi, a da bi se neki takav proizvod uopće pronašao u našoj shopping košarici, poprilično nam je bitan omjer njegove cijene i kvalitete...

Tako razlikujemo proizvode koje u drogerijama možemo pronaći po nešto povoljnijim cijenama, kao i one nešto luksuznije, a iza kojih stoji poprilično paprena količina novaca koju moramo izdvojiti za njih. Iako nemamo ništa protiv drogerijskih proizvoda te je veliki broj njih zaista kvalitetan i funkcionalan, s druge strane, sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je teško pronaći proizvod koji će odgovoriti na sve potrebe vaše kože, kao i njezina stanja, pa ćemo tako testirati hrpu proizvoda, vodeći se metodom pokušaja i pogrešaka, zbog čega veliki broj njih na kraju završi u košu za smeće. Na kraju zapravo potrošimo novaca više nego što smo početno planirali, bez da na svojoj kozmetičkoj polici imamo kvalitetnu njegu, stoga je ponekad najbolje odmah smjestiti neke od provjerenih skincare klasika s kojima jednostavno nema greške.

U skupinu kultnih proizvoda definitivno pripada i Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II serum koji je namijenjen za regeneraciju kože te njezinu obnovu od oštećenja, uslijed kojih dolazi zbog djelovanja vanjskih utjecaja kao što su zagađenje, vjetar, stres, toksini isl. Ovaj serum briše vidljive znakove starenja kože te popravlja, hidratizira, smanjuje izgled dubokih linija i bora te sjajno ujednačava ten. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, ovaj serum ostavlja kožu hidratiziranom tijekom cijelog dana, a možete ga nanijeti ujutro i navečer, na očišćenu kožu lica, prije same kreme. Pored ovog seruma, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih, luksuznih proizvoda koji vas sigurno neće razočarati!

Crème de la Mer, Yves Saint Laurent Pure Shots Perfect Plumper Cream

Sisley Velvet Nourishing Cream with Saffron Flowers

La Prairie New Skin Caviar Eye Lift, Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Foto: Instagram, La Mer, Yves Saitn Laurent, Sisley, La Prairoe, Estee Lauder
Objavljeno: 10.09.2020. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p