KOŽA

'Magični' SPF koji mijenja boju oduševio je TikTok: 'Ovo je bolje od pudera'

Proizvod o kojem se ne prestaje pričati

Stručnjaci će vam preporučiti da kremu sa zaštitnim faktorom koristite tijekom cijele godine, no ne sumnjamo kako mnogima od nas SPF zimi pada u drugi plan. No što kada biste imali SPF čije karakteristike mogu opasno konkurirati vašem omiljenom puderu? Viralni Colorescience Total Protection Tinted SPF, čini se, uspijeva upravo to - spojiti savršeno prekrivanje i ujednačavanje tena sa zaštitom od štetnih djelovanja sunčevih UV zraka.

Iako na prvu izgleda poput najobičnije kreme za sunčanje, njegova neupadljiva bijela tekstura se pri nanošenju na kožu - mijenja. Oslobađaju se i aktiviraju pigmenti koji odgovaraju boji vaše kože, zamagljuju se nesavršenosti, a ten postaje ujednačen i blistav. Upravo je ovo svojstvo Colorescienceovog SPF-a potpuno osvojilo beauty entuzijaste, koji su proizvod proglasili "magičnim". Neki su komentirali kako je u pitanju krema koja "mijenja život", a drugi su je proglasili "najboljom podlogom koju su ikada koristili".

@tatlafata

Easily my best beauty purchase of the year & best tinted spf ever ❣️

♬ original sound - Tatyana

A u čemu je ustvari tajna ove kreme? Na web stranici Coloresciencea formula je opisana kao antioksidativna i hidratantna, sa zaštitom širokog spektra koja pomaže ujednačavanju i poboljšanju tonusa vaše kože. Željeni efekt je "no make-up look" što ovaj SPF, čini se, zaista postiže. Povrh toga, formula je prepuna zaštite od plave svjetlosti, zagađenja i infracrvenog zračenja. Dostupna je i varijanta s polu-mat završetkom, a brend trenutno nudi samo tri nijanse u svijetloj, srednjoj i žutosmeđoj boji, no s obzirom na veliku potražnju ne bi nas čudilo da uskoro odluče proširiti selekciju.

@abbybaffoe What is this sorcery!!!! Soooooo pretty im shook 🤌🏼 #colorsciencespf #colorchangingspf #makeuphacks ♬ original sound - Abby Baffoe
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 12.01.2024. u 13:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p