KOŽA

Maske za lice: 6 odličnih proizvoda za svaki tip kože

Imate li već neku u kolekciji?

Užurbani način života nerijetko je razlog zašto nam beauty rutina i nije na prvom mjestu, odnosno svedena je na minimum. Ipak, kako biste njegovali lice i postigli lijepu, zategnutu i prije svega zdravu kožu, svakako predlažemo da se držite određene rutine te ne preskačete niti jedan dan.

Maske za lice su proizvod o kojem se puno govori, ali usprkos svemu rijetko se pronađu na našim kozmetičkim policama. Zašto je to tako najvjerojatnije se krije u činjenici kako je riječ o proizvodu koji se ne koristi svakodnevno, pa samim time je dobiven dojam proizvoda kojem ne treba posvetiti posebnu pažnju. Ipak, maske za lice neizostavan su proizvod želite li postignuti i zadržati ten bez nepravilnosti. Budući da beauty tržište nudi bezbroj proizvoda, a posebice maski, ono što valja jest odabrati onu koja najbolje pristaje vašem tipu kože, a dobra vijest je ta što postoje maske koje odgovaraju svima. Takve maske treba koristiti jednom tjedno i to kao posljednji korak prije nanošenja hidratantne kreme, a imate li neke specifične probleme s licem ili nepravilnosti, odlučite se za one namijenjene direktom tome. Premda je riječi odličnom proizvodu, prilikom odabira pripazite da sastojci nisu agresivni kako biste izbjegli reakciju te se striktno pridržavajte uputa o zadanom vremenu držanja na licu. Naime, pojedine maske namijenjene problematičnoj koži vrlo su jake i mogu izazvati nuspojave ako se ne pridržavate uputstva.

Budući da su pred nama proljetni dani, savršen je trenutak da se posvetite licu, a kako bi vam to što bolje pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili 6 ključnih maski za lice koje neće razočarati!

Charlotte Tilbury Goddess Skin Clay Mask, Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask

Summer Fridays Overtime Mask, The Ordinary Salicylic Acid 2% Mask2

Kiehl's Avocado Nourishing Hydration Mask, Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask

Objavljeno: 05.03.2020. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p