KOŽA

Maske za lice koje odgovaraju svakom tipu kože

U nekoliko trenutaka do svježe i sjajne kože!

Užurbani način života nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena za pravilnu njegu lica te ona uglavnom biva svedena na osnovne elemente koji u konačnici nisu dovoljni kako bi koža bila sjajna, postojana i zdrava. Umoran izgled, pogoršanje tena..vrlo često dolaze u kombinaciji sa stresom i zato je vrlo važno relaksirati tijelo, a samim time i počastiti se kućnim spa tretmanom na vrlo jednostavan način.

Maske za lice su jedan od onih proizvoda koji i dalje nije previše prisutan u našim kozmetičkim torbicama, a razloga tome doista nema. Naime, riječ je o proizvodu koji regenerira, obnavlja, zateže i hranu kožu, ali se ne koristi svakodnevno, već u prosjeku jednom tjedno. Maske za lice jednako su važne kao i svi ostali proizvodi za njegu te bez njih teško da ćete zadržati prirodni glow zbog kojeg ne da ćete samo izgledati bolje, već ćete se tako i osjećati. Na tržištu postoji velik broj maski različitih tipova te je potrebno prilagoditi i odabrati proizvod koji najbolje odgovara vašem tipu kože kako ne bi došlo do neugodnog perutanja, odnosno isušivanja ili sličnih reakcija. Ipak, postoje one vrste maski koje su toliko umirujuće i minimalno agresivne da neće naškoditi baš niti jednom tipu kože i koje bez imalo straha možete koristiti.

@desiperkins

 Osim samog tipa kože kojem valja prilagoditi masku, ovaj proizvod također se koristi i ovisno o stanju u kojem se vaša koža lica trenutno nalazi. Dakle, ako imate upalni problem koji je prolaznog vijeka, koriste masku namijenjenu tome, bez obzira na to što ju možda inače ne biste. Upravo zato na beauty polici uvijek je poželjno imati nekoliko različitih vrsta koje će uvijek biti odlična prva pomoć kada primijetite neželjene promjene i želite ih što prije zaustaviti. Budući da je ponuda doista raznovrsna, izdvojili smo pet hranjivih maski za lice koje su se pokazale kao nepogrješiv odabir za apsolutno svaki tip kože, pa ono što preporučujemo je da im svakako date priliku jer ne sumnjamo da ćete se oduševiti.

Kiel's Avocado Nourishing Hydrating Mask, L'occitane Immortelle Divine Cream Mask

Garnier Moisture Bomb Mask

Nivea 1 Minute Detox Mask, The Ordinary Salicylic Acid 2% Mask

Objavljeno: 21.08.2019. u 11:43

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p