KOŽA

Maske za lice koje su se pokazale kao jedne od najboljih!

Proizvod koji se mora pronaći na vašoj kozmetičkoj polici!

Danas je skincare rutina toliko razgranata i bogata da se katkad jednostavno pogubimo u mnoštvu proizvoda. Upravo zato, s vremena na vrijeme nije loše stati na loptu i racionalno razlučiti koji nam proizvodi doista trebaju, a koji ne. Tako se maska za lice nameće kao jedan od onih bez kojih ne možemo, a sve zato što adekvatna i hranjiva maska koži pruža punoću, sjaj i prirodan zdravi izgled.

Kao što smo spomenuli, maske za lice su apsolutni ‘must’ kada govorimo o njezi lica, a iako smo sigurni da već imate svoju najdražu, nije naodmet znati još pokoji proizvod te ga potencijalno isprobati. Bez obzira na to imate li suhu, masnu ili mješovitu kožu, masku za lice potrebno je koristiti jednom do dva puta tjedno. Naravno, učestalost korištenja ovisi o vašoj koži, odnosno stanju u kojem se nalazi te kako ju inače tretirate.

Što se tiče ponude, mogu se pronaći specijalizirane maske za određeni tip kože ili problem, ali i klasične varijante koje su namijene baš svima. Isto tako, zbog sve modernijih formulacija, maske više ne isušuju kožu te se ne morate bojati neželjenih nuspojava, a što se tiče njege poslije, sasvim je dovoljno nanijeti bogatu hidratantnu kremu ili serum.

Budući da je tržište prepuno raznih proizvoda, kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealne maske za lice, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koji nisu razočarali baš nikog!

Biologique Recherche Masque Vivant, Glow Recipe Watermelon glow sleeping mask

Kiehl's Calendula & And Aloe Soothing Hydration Masque, Sisley Velvet Sleeping Mask

Dermalogica Skin hydrating masque, The Ordinary Salicylic Acid 2%

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.06.2021. u 12:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p