KOŽA

Mini hladnjaci za kozmetiku kao trenutno najpopularniji beauty trend!

(Ne)potrebni beauty gadget o kojem se ne prestaje pričati!

S vremena na vrijeme pojedini trendovi u beauty svijetu okupiraju pažnju brojnih zaljubljenica u hranjive kremice i make up proizvode, a ako je sudeći prema društvenim mrežama, sva pažnja uperena je u jedan neobičan skincare proizvod, za koji i nismo toliko sigurni da nam je potreban u rutini, ali mu je zaista teško odoljeti!

Riječ je o mini hladnjacima za kozmetiku, kojih danas ima na gotovo svakom koraku. Kako se uopće rodio interes za ovakvim proizvodom? Naime, kozmetički proizvodi poput krema, seruma i maski pokazali su se znatno učinkovitijima ako ih držimo u hladnjaku jer hladni i tamni prostor produžuje rok trajanja omiljenim proizvodima te čuva njihovu svježinu. Također sam postupak njihovog nanošenja nešto je učinkovitiji jer se licu pruža osvježavajući osjećaj te nešto intenzivnija hidratacija, a također se potiče i cirkulacija kože, zbog čega ona poprima zdraviji izgled. S druge strane, pitanje koje se samo nameće jest zašto su nam potrebni posebni mini hladnjaci kada već imamo jedan veliki u kojem možemo postići isti efekt s omiljenim kozmetičkim proizvodima?

Zapravo cijeli hype oko ovog proizvoda leži u njegovom neodoljivom izgledu i fotogeničnosti, pa ih tako možete kupiti raznih oblika i boja, od kojih su oni u pastelnim tonovima posebno omiljeni! Iako je riječ o beauty gadgetu bez kojeg se može živjeti, moramo priznati da je sladak dodatak kupaonici ili sobi, a u nastavku smo izdvojili omiljene mini hladnjake kojima nećete moći odoljeti!

Smoko Pearl Boba Tea Mini Fridge, Stylpro Beauty Fridge

Facetory Coral Beauty Fridge, Teami Marble Compact Mini Refrigerator

Mini Zzang hladnjak, Cooluli Pink Mini Fridge Electric Cooler

Foto: Instagram, Smoko, Stylpro, Facetory, Teami, Mini Zzang, Cooluli
Objavljeno: 14.10.2020. u 11:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p