KOŽA

Mini verzije omiljenih parfema koji stanu u baš svaku torbicu

Omiljeni mirisi uvijek nadohvat ruke

Sigurni smo da se barem jedna bočica omiljenog parfema može pronaći na vašoj kozmetičkoj polici. S druge strane, od omiljenog mirisa se ne volimo odvajati kada idemo na putovanja ili pak želimo osjetiti parfem na svojoj koži tijekom cijelog dana, stoga se mini verzija mora pronaći u baš svakoj torbici!

Mini parfemi su zapravo manje bočice ili pakovanja parfema koje su obično namijenjene za putovanja ili pak kao probna pakovanja. Ovakvi parfemi su pogodni za nošenje u torbici ili ruksaku, jer zauzimaju manje prostora i lako se prenose. Također, mini parfemi su popularni jer omogućavaju kupcima da isprobaju miris parfema prije nego što investiraju u punu veličinu bočice, stoga su uvijek odličan odabir ako niste sigurni koji miris želite kupiti. Njihova prednost je i ta što možete testirati 'ponašanje' parfema u raznim prigodama ili njegovu postojanost tijekom dana prije same kupovine.

Mnogi poznati brendovi parfema nude mini verzije svojih najpopularnijih mirisa, a ove mini bočice često dolaze u rasponu veličina, najčešće od 5 ml do 15 ml. Tako postoje i manje ili veće veličine, ovisno o brendu i parfemu, a popularni su i kao pokloni jer su pristupačniji od punih veličina parfema, a također mogu biti i lijepa kolekcija za sve ljubitelje, pa možete imati više različitih mirisa bez potrebe za kupovinom punih bočica.

U nastavku smo izdvojili nekoliko mirisnih favorita koje se isplati uvrstit u svoju kolekciju!

 

Nest Fragrances Cocoa Woods Eau de Parfum Rollerball, DIOR Miss Dior Roller Pearl Eau de Toilette

Yves Saint Laurent Libre Eau De Parfum Travel Spray, Estée Lauder Beautiful Belle Love Eau de Parfum Travel Spray

TOM FORD White Suede Travel Spray, Giorgio Armani Si Passione Eau de Parfum Travel Spray

Foto: Instagram, Nest, Dior, YSL, Estee Lauder, Tom Ford, Giorgio Armani
Objavljeno: 29.05.2023. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p