KOŽA

Mirisne kupke koje će vas opustiti u stresnim situacijama!

Doza relaksacije koja je svima prijeko potrebna!

Situacija koje je zadesila središnju Hrvatsku ostavila je traga na svima, jer teško je ostati imun na katastrofu koja je donijela toliko štete. Ipak, kako bismo bili spremni pomoći, što fizički, što psihički, moramo pripaziti na sebe i usprkos svemu priuštiti tijelu odmor i relaksaciju, a ima li za to bolje metode od tople mirisne kupke?

Mirisne kupke su bez imalo razmišljanja sjajan način opuštanja, a činjenica kako pritom možete slušati najdražu glazbu, čitati knjigu ili pak uživati u potpunoj tišini dodatno nas potiče da što prije 'zaronimo' u taj divan svijet. Također, mirisne kupke su jedan od najljepših poklona koje možete pokloniti samom sebi, a pogotovo u stresnim situacija poput ove u kojoj se nalazimo. Maleni kućni spa tada ima blagotvorno djelovanje na različitim poljima, hrani dušu i tijelo i priprema za sve ono što dolazi.

Što se tiče mirisa, predlažemo umirujuće note kao što su primjerice lavanda, kadulja ili različite citrusne varijante. Pjenasta mirisna kupka opustit će i najnapetije, a u isto vrijeme možete staviti i masku na lice ili kosu kako biste praktično njegovali i taj dio tijela. Užurbani i stresan način života ne ostavlja nam puno izbora nego prilagoditi se, a mirisne kupke su mali korak koji će vam sigurno pomoći da što lakše prebrodite sve situacije i pola sata u danu posvetite opuštanju.

U nastavku potražite nekoliko mirisnih kupki koje sigurno neće razočarati!

Ginger Float Cream Bubble Bath, Crème Brulée Honey Bath

Jo Malone Red Roses Bath Oil, Herbivore Botanicals Calm Bath Salts

L'Occitane Bain Moussant Foaming Bath, Fresh Cream Shampoo, Shower Gel & Bubble Bath

Kiehls Lavender Foaming-Relaxing Bath, Chanel Coco Mademoiselle Foam Bath

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p