KOŽA

Mlijeko za tijelo s kojim je koža svilenkasto glatka i nahranjena

Za ugodan osjećaj na koži koji traje cijeli dan!
Njegujuća i ljekovita svojstva bademovog ulja u mediteranskim zemljama poznata su još od antičkih vremena. Često se koristi za masaže, a u kozmetici se ovo čudesno ulje primjenjuje u raznolike svrhe: za njegu suhe i osjetljive kože, obnovu i zaštitu oštećene kose te noktiju.

Niske temperature, vjetar, suh zrak, pa čak i svakodnevno tuširanje kožu mogu učiniti vrlo suhom i oštetiti njen mikrobiom. Zahvaljujući hranjivom NIVEA Nourishing mlijeku za tijelo, možete zaboraviti na taj neugodan osjećaj i spriječiti isušivanje vaše kože. Poboljšana formula svima poznatog NIVEA plavog mlijeka za tijelo sadrži serum za intenzivnu hidrataciju i čak dvostruku količinu bademovog ulja koji će učiniti vašu kožu svilenkasto glatkom i pružiti joj učinkovitu zaštitu od isušivanja.

Osjećajte se dobro u svojoj koži svaki dan uz NIVEA Nourishing hranjivo mlijeko za tijelo koje daje suhoj koži potrebnu vlagu i čini je prekrasno glatkom. Obogaćen je prirodnim mineralima, bademovim uljem i legendarnim NIVEA mirisom. Također, ovo mlijeko sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju kože te smanjuje hrapavost suhe kože. Nova, poboljšana formula s dvostrukom količinom bademovog ulja čini kožu svilenkasto mekanom te pruža 48-satnu intenzivnu njegu. 

Foto: PR
Objavljeno: 30.11.2021. u 09:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p