KOŽA

Možete li pogoditi koji beauty sastojak smo najviše guglali u ovoj godini?

Sastojak koji se sigurno nalazi i na vašoj kozmetičkoj polici!

Moramo priznati kako se radujemo kraju ove poprilično teške godine, a ono što nas ovih dana zabavlja, pored planiranja darova za najmilije i dekorativnog blagdanskog tona kojim ćemo urediti svaki kutak u domu, je i pregledavanje pojmova koje smo najviše guglali u 2020. godini!

Tako sigurno pretpostavljate da se na prvom mjestu najtraženijih pojmova u ovoj godini nalazi koronavirus, a odmah nakon njega su u pojmovi Google Classroom Office 365 za škole, potres Zagreb i Kobe Bryant. Pojam koji nije toliko pri vrhu kao ovi navedeni, ali itekako prednjači kada je beauty svijet u pitanju je vitamin C, koji je ove godine bio apsolutni hit. Tako nema brenda koji na tržište nije lansirao neku svoju verziju proizvoda baziranom na ovom vrijednom sastojku, zahvaljujući kojem koža poprima prekrasan i svjež izgled. Također vitamin C poznat je po tome da smanjuje utjecaj štetnih slobodnih radikala, pa koža postaje zaglađenija i ujednačenija te se smanjuje vidljivost sitih linija na licu.

Ono što je važno kod korištenja ovog proizvoda jest njegovo dobro pakiranje i skladištenje kako biste izbjegli njegovu oksidaciju, pa ako primijetite da je proizvod postao izrazito narančast ili smeđi, znači da je pravo vrijeme da ga se riješite. Nadalje, bez obzira na zimu, nošenje kreme sa spf-om je obavezno, posebice ako uvrštavate ovakav tip proizvoda u svoju svakodnevnu rutinu. Budući da s vitaminom C koža izgleda mlađe, zdravije i svježije, u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih proizvoda koje se isplati imati nadohvat ruke!

Olival Vitaminski serum RA, Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Perricone MD Vitamin C Ester Brightening Serum

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone, La Roche-Posay Pure Vitamin C

Foto: Instagram, Olival, Kiehl's, Perricone MD, The Ordinary, La Roche-Posay
Objavljeno: 10.12.2020. u 14:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p