KOŽA

Najbolja maska za kožu lica koja se mora pronaći na vašoj polici!

Jeste li već čuli za ovaj odličan proizvod?

Možemo se složiti da je njega kože lica pri vrhu prioriteta baš svake žene, ali ipak odabir pravih i adekvatnih proizvoda katkad može predstavljati pravi izazov. Naime, na tržištu postoji bezbroj preparata koji garantiraju određene učinke, ali i oni koji su se neupitno izdvojili i istaknuli kao najbolji. Ovog puta riječ je o maski za lice koja je oduševila brojne korisnice diljem svijeta, pa nema baš nikakvog razloga da ne postane dijelom i vaše beauty rutine.

Biologique Recherche je beauty brend koji se krije iza Vivant maske namijenjene za postizanje ujednačenog, balansiranog i sjajnog izgleda kože lica. Naime, spomenuta maska prvenstveno je namjena nešto masnijoj, seborejičnoj koži kojoj nedostaje blistavosti, a efekt koji se postiže je ujednačen prirodan sjaj i elastičnost, kao i poboljšanje tonusa te čišćenje pora. Također, ovu masku odlikuje i specifična tekstura koja je nešto teža, ali upravo zato se jako dobro i lako nanosi na lice te gotovo savršeno prianja.

Osim same zategnutosti i poboljšanja tonusa, Vivant maska dubinski čisti lice, sprječava upalne procese i iritaciju kože, stoga je riječ o proizvodu koji djeluje preventivno i pomaže postizanju savršenog i besprijekornog tena. Preporučeno vrijeme držanja maske na licu je otprilike 15-ak minuta, a bez obzira na to što možda i nemate problematično lice, ova maska i u tom slučaju bit će sjajan izbor koji će kožu nahraniti na pravi način i pružiti joj sve potrebno bez isušivanja, pa možemo zaključiti da je riječ o proizvodu pogodnim za baš sve tipove kože.

Ovu odličnu masku za lice možete nabaviti u Hrvatskoj i to u ovlaštenom Biologique Recherche salonu!

Biologique Recherche Masque Vivant

Objavljeno: 15.06.2020. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p