KOŽA

Najbolja ulja i serumi za brži rast trepavica i obrva

Proizvodi koji će transformirati izgled vaših obrva i trepavica!

Iako svatko od nas ima neke drugačije preferencije kada je beauty svijet u pitanju, pa i sam fizički izgled, ono u čemu se baš svi slažemo jest to da su prekrasno stilizirane obrve i gusti izgled trepavica nešto što baš uvijek volimo vidjeti! S druge strane, make upom možemo mrvicu poboljšati njihov izgled, dok za nešto bolje rezultate nije naodmet imati pri ruci sjajne skincare proizvode koji će ubrzati njihov rast i općenito proljepšati sam izgled...

Kada govorimo o stiliziranju obrva i trepavica, danas na raspolaganju imamo zaista pregršt kozmetičkih tretmana koji mogu u tren oka transformirati izgled ovog područja na licu, no ponekad nije naodmet djelovati i 'iznutra', a sve kako bi pravilnom i redovitom njegom postigli približno zavodljiv izgled. Također, područje obrva i trepavica najčešće preskačemo u svojoj svakodnevnoj njezi kože lica, a što je u potpunosti pogrešno, pogotovo ako redovito na njega nanosimo make up. Primjerice, svakodnevno nošenje maskare uvelike opterećuje trepavice, a zbog čega one postaju slabije te se češće lome. Kako bi doskočili tom problemu nije naodmet svakodnevno nanositi njegujuće ulje ili serum koji će zahvaljujući svojim hranjivim sastojcima obnoviti trepavice ili dlaku obrve te koje će spriječiti njihovo ispadanje.

Pravi primjer jednog takvog seruma je Marra serum za rast obrva i trepavica, a čija formula sadrži visokotehnološki sastojak Widelash TM, obogaćen provitaminom B5 te vitaminskim peptidom biotinil-tripeptid 1, a koji stimulira folikule dlačica i ubrzava njihov rast. Pored ovog seruma, naš favorit je i Ket Crnolatac bogato ulje koje njeguje i potiče rast obrva i trepavica te ovom području vraća vitalnost i sjaj. Njegovo nanošenje vrlo je jednostavno, dakle svaku večer i jutro stavite kapljicu na obrve i trepavice te ga lagano umasirajte. Ovo ulje bazirano je na ulju ricinusa, a koje je poznato kao sjajan saveznik lijepog i zdravog izgleda obrva i trepavica, a pored navedenih favorita u nastavku smo izdvojili još nekoliko koje vrijedi kupiti!

Marra serum za rast obrva i trepavica, Eveline Cosmetics ReveLashes koncentrirani serum za poticanje rasta trepavica

Lancôme Cils Booster koncentrirani serum za trepavice, Max Factor Lash Revival baza za trepavice za povećanje volumena

Foto: Instagram, Marra, Eveline, Lancome, Max Factor, Ket Crnolatac
Objavljeno: 10.01.2022. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p