KOŽA

Najbolja ulja sa šljokicama za tijelo kojima se rado vraćamo svake sezone

Omiljena ulja koja vraćaju koži sjajan i njegovan izgled!
Početak proljeća trenutak je u kojem shvaćamo kako naša koža i nije u baš najboljem izdanju. Blijeda i suha potpuno je nespremna za otkrivanje, pa smo tako u potrazi za proizvodima koji bi ju instantno mogli 'vratiti u život'. Upravo su ulja sa šljokicama omiljeni način kako koži pružiti prekrasan, brončani sjaj, a nekim favoritima se iz sezone u sezonu baš uvijek iznova vraćamo!

Možda nemaju počasno mjesto u našoj svakodnevnoj skincare rutini, no ulja su poprilično dragocjena u odnosu na standardne kreme koje češće koristimo u njezi kože. Zbog svoje teže teksture, ulja se duže zadržavaju na koži te joj tako pružaju kvalitetnu zaštitu i dubinsku hidrataciju. Jedan od razloga zašto ulja odbijamo koristiti jest taj što su nerijetko znala ostavljati mastan izgled te kao takva zaprljati odjeću, no napretkom tehnologije i beauty svijeta, danas na tržištu možete pronaći kvalitetne i brzoupijajuće proizvode. Za vrijeme nešto viših temperatura omiljeni odabir su ulja sa šljokicama, odnosno glitterom. Riječ je o uljima koja u sebi sadrže čestice highlightera, koje koži pružaju ujednačen i blistav izgled.

Osim izgleda, ova ulja volimo i jer pružaju koži hranjivu njegu te ostavljaju prekrasan miris koji se zadržava satima. Osim na koži tijela, ovakva ulja možete koristiti i na licu ali u puno manjim količinama, i to u ulozi highlightera. Nekoliko točkica ulja nanesite na ključne dijelove lica, odnosno ondje gdje svjetlost prirodno pada i kreirajte prekrasan no make up look. U nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih glitter ulja bez kojih ne možemo zamisliti tople dane pred nama!

La Piel Beach Babe, Boolab Body Oil Shimmer

Olival ružino zlatno ulje

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil, Nuxe Huile Prodigieuse OR Multi-Usage Dry Oil

Foto: Instagram, La Piel, Boolab, Olival, Tom Ford, Nuxe
Objavljeno: 21.05.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p