KOŽA

Najbolje kreme sa zaštitnim faktorom koje su sjajna podloga i za puder!

SPF-ovi koje volimo koristiti kao bazu za make up!
Dolaskom toplijih mjeseci uvelike se mijenja naša svakodnevna rutina, no ovdje ne mislimo samo na omiljeni modni svijet, već i na onaj beauty. Baš kao što u ormaru glavnu riječ preuzimaju nešto laganiji i prozračniji modni komadi, ništa drugačije nije niti kada je beauty svijet u pitanju. Proizvod kojeg se nažalost sjetimo samo onda kada nam stignu nešto više temperature, a trebao bi biti sastavni dio svakodnevne njege je krema sa SPF-om, a ako još uvijek niste pronašli idealnu za sebe, sada je vrijeme da to i promijenite!

Unazad nekoliko godina kreme sa SPF-om doživjele su pravu, malu revoluciju u njezi kože lica. Iako smo oduvijek znali da je sunce najveći neprijatelj zdravlja kože, iz nekog razloga njezina zaštita nam se nalazila na zadnjem mjestu. Kao jedan od razloga bila je poprilično nezgodna formula samih SPF-ova, a koja je nerijetko bila gusta, puna alkohola i isušujuća te je ostavljala onaj bijeli trag na licu koji nikako da se upije u kožu. Danas je situacija znatno drugačija te je beauty industrija poprilično napredovala po pitanju samih SPF-ova, pa tako možete pronaći hrpu odličnih krema s ovim nužnim zaštitnim faktorom.

Osim što će ova krema sačuvati zdravlje vaše kože, veliki broj njih se instantno upija te vrhunski priprema kožu za daljnje korake make up rutine. Nakon njihovog nanošenja koža lica je meka, nahranjena i kao takva stvorena za nanošenje pudera ili drugih make up proizvoda. Sjajan primjer jednog takvog SPF-a je La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 zaštitni fluid SPF 50+, koji je savršen za baš svaki tip kože! Riječ je zapravo o puno lakšoj verziji od klasične kreme, odnosno fluidu koji toliko lagano 'sjeda' na kožu lica, a istovremeno joj pruža snažnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Proizvod je vodootporan te smo sigurni da će vrlo brzo postati sastavni dio i vaše svakodnevne njege kože lica!

Pored ovog proizvoda, u nastavku smo izdvojili još nekoliko sjajnih SPF-ova koje obožavamo koristiti kao pripremu kože za make up!

Tatcha Silken Pore Perfecting Sunscreen, Kiehl’sUltra Light Daily UV Defense SPF 50+

SVR Sun Secure Blur krema SPF 50

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 zaštitni fluid SPF 50+, Dermalogica Prisma Protect SPF 30

Foto: Instagram, La Roche-Posay, Dermalogica, SVR, Tatcha, Kiehl's
Objavljeno: 26.05.2022. u 14:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p