KOŽA

Najbolje marmelade za sunčanje koje morate isprobati ovog ljeta

Kultni favoriti za postizanje preplanulog izgleda kože!
Ovih dana poprilično uživamo u visokim temperaturama da je praktički postalo nemoguće ne maštati o odlasku na godišnji odmor. More, sunce i miris Mediterana nešto je čemu se posebno veselimo, pa je tako važno krenuti na vrijeme s pripremama za nadolazeće mjesece kako bi odlazak na zasluženi odmor bio što rasterećeniji!

Tako smo sigurni da već sada 'škicate' nove modele kupaćih kostima, a koji su zauzeli čvrsto mjesto u omiljenim high street trgovinama, no da je godišnji odmor iza ugla nije očito samo u modnom svijetu, već se za najtoplije mjesece itekako sprema i onaj beauty. Ljeti nam je posebno važno raditi na preplanulom izgledu kože, naravno uz adekvatnu zaštitu od izravnog izlaganja suncu, stoga se u svakoj skincare kolekciji mora pronaći jedan proizvod koji je postao poprilično popularan unazad nekoliko sezona, a riječ je o marmeladi za sunčanje. Žene koje vole sunčanje i postizanje brončanog izgleda već su dobro upoznate s marmeladama i pekmezima za sunčanje, a koji su poznati po tome da pospješuju tamnjenje kože i ubrzavaju rezultate.

Marmelade kao takve ne sadrže zaštitnu faktor, stoga ih najčešće koristimo kada smo već uhvatili nešto boje te kombinirajući ih s omiljenim SPF-ovima. Nadalje, ovaj proizvod volimo jer na nešto brži i učinkovit način možete postići preplanuli izgled, a sve zahvaljujući moćnim sastojcima poput betakarotena koji potiče intenzivno tamnjenje i postizanje brončanog tena.

U nastavku smo izdvojili nekoliko provjereno dobrih marmelada kojima ćete se sigurno ponovno vraćati!

Afrodita ART of TANNING Hello Summer Marmelada za tijelo, Biobaza Kraljevski tekući pekmez za brzo tamnjenje

L’erbolario Pekmez za brzo tamnjenje

Olival SUPER Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje, Afrodita Sun Care Tropical marmelada

Foto: Instagram, Olival, Afrodita, L'erbolario, Biobaza
Objavljeno: 25.06.2022. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p