KOŽA

Najbolje SPF kreme koje su sjajna priprema kože i za make up!

Proizvodi koje se isplati imati u kolekciji
Iako se kreme sa SPF-om moraju pronaći nadohvat ruke tijekom cijele godine, nekako i nemamo baš razvijenu ovu poželjnu skincare naviku. Činjenica jest da je koža lica izložena štetnim sunčevim zrakama tijekom cijele godine te da se negativne posljedice izlaganja mogu primijetiti na samoj koži lica, a što potencijalno dovodi i do pojave prvih znakova starenja u vidu bora, linija te umornog, beživotnog izgleda!

Kako je uvijek puno bolje spriječiti nego liječiti, redovito apliciranje SPF kreme prije nego što napustimo svoj dom tijekom cijele godine bi trebala biti navika koja u prvi plan stavlja zdravlje kože lica, a potom njezin prekrasan izgled. Često se za SPF kreme kaže da su najbolji anti-age saveznici, pogotovo ako koži pružamo ovu vrstu zaštite tijekom cijele godine, pa tako njezino nanošenje ne bi trebalo biti samo fokusirano na njegu kože lica, već i vrata, dekoltea i ruku.

SPF kreme koje će pripremiti kožu za šminkanje

Kao jedan od razloga zašto se još uvijek moramo podsjećati na važnost nanošenja SPF krema jest njihova nekadašnja teška i gotovo nerazmaziva formula, a koja je na licu ostavljala onaj neželjeni, bijeli trag zbog čega smo morali i do sat vremena čekati da se proizvod upije u kožu. Kako nitko nema vremena čekati da se krema upije, pa zatim nastaviti sa svojom make up rutinom, jedino logično rješenje bilo je jednostavno preskakati ovakav tip njege. S druge strane, zahvaljujući napretku beauty industrije danas imamo na raspolaganju fantastične SPF proizvode koji koži osim potrebne zaštite, pružaju i adekvatnu njegu, dubinsku hidrataciju, pa su kao takvi odlična priprema kože i za nanošenje make upa!

Riječ je o proizvodima koji neće samo tako skliznuti s kože lica jer ne ostavljaju mastan sjaj, a u nastavku smo izdvojili upravo takve SPF favorite!

Eau Thermale Avène Fluid SPF 30, La Roche-Posay Anthelios UVMUNE SPF 50+ Invisible fluid

Dermalogica Age Smart Dynamic Skin Recovery SPF 50

Bioderma Hydrabio Perfecteur krema SPF30 40, Ziaja Acai Berry umirujuća dnevna krema SPF 10

Foto: Instagram, Avene, La Roche-Posay, Dermalogica, Bioderma, Ziaja
Objavljeno: 07.03.2023. u 13:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p