KOŽA

Najbolji čistači za lice koji vraćaju sjaj i kožu čine mekom!

Ključan korak svake beauty rutine!

Kada govorimo o beauty ritualima, kvalitetan i pravilan 'skincare' svakako je visoko na listi prioriteta. Njegovana, sjajna i čista koža postala je apsolutni imperativ, a kako biste došli do željenog izgleda, u svojoj kolekciji potrebno je imati nekoliko ključnih proizvoda koji će vam pomoći u dolaženju do cilja. Naime, uz kremu i serum, čistači su jedan od bitnijih faktora, stoga valja odabrati one koji su se pokazali najdjelotvornijima!

Bez obzira na ostatak beauty rutine, čišćenje lica je prvi korak koji se nikad ne preskače. Neovisno o tipu kože, razlog zašto je to tako poprilično je jasan. Dakle, čistači su tu da odstrane sve nečistoće koje nakupljamo na licu tijekom dana, ali imajte na umu da je prije toga, nosite li šminku, istu potrebno odstraniti zasebnim čistačima koji su najčešće na uljnoj bazi. Iako će i klasični čistač odstraniti šminku, morat ćete lice umivati i do nekoliko puta, stoga je svakako preporučljivo imati zaseban proizvod koji će to učiti s lakoćom. Nadalje, čistači su tu da pore čine čistima što znači da sprječavaju nastanak upalnih procesa koji mogu rezultirati neželjenim bubuljicama.

Što se tiče načina čišćenja lica, ono je poprilično jednostavno, ali i brzo, stoga nema baš nikakvog razloga da ovaj praktičan, a tako važan korak preskačete. Ono što preporučujemo je svakako već spomenuti uljni čistač za odstranjivanje šminke, potom obični čistač, a zatim ostatak proizvoda koje koristite i tada možete biti sigurni da njegovana i podatna koža lica sigurno neće izostati.

U nastavku smo izdvojili nekoliko čistača koji su se pokazali kao apsolutni favoriti!

CeraVe Hydrating Facial Cleanser, Bioderma Sensibio H2O Make-Up Removing Solution Sensitive Skin

Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil, Dermalogica Special Cleansing Gel

La Mer The Cleansing Oil, Skintegra Amphibian

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.11.2020. u 12:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p