KOŽA

Najbolji drogerijski proizvodi za čišćenje lica

Cijenom i kvalitetom prihvatljivi proizvodi!

Kada je njega kože u pitanju postoje oni koraci koji se nikada, ali baš nikada ne preskaču. Čišćenje lica osnova je svake beauty rutine, bez obzira koliko ponekad ne imali vremena za nju, a kako bi ona bila olakšana važno je koristiti proizvode koji su se zaista pokazali na visini ovog beauty zadatka!

Tijekom noći, iako naše tijelo spava, koža je ta koja je ta koja je u sitne sate poprilično marljiva, pa tako vješto radi na tome da se naše lice odmori i obnovi od svih štetnih utjecaja kojima ju svakodnevno izlažemo. No, pored vanjskih faktora koji utječu na ljepotu naše kože lica, make up bez kojeg ne možemo zamisliti svoju svakodnevicu nije baš najbolji prijatelj našoj koži. Iako smo možda uvjereni kako svoje lice u potpunosti očistimo od svih nečistoća, to najčešće i nije tako jer je naše redovno čišćenje najčešće fokusirano na uklanjanje površinskih nečistoća, no ne i onih dubinskih koji koži ne dozvoljavaju disanje. Jedino je potpuno čista koža lica spremna upiti hranjive sastojke iz seruma i krema koji slijede nakon ovog koraka beauty rutine, no kako odabrati sredstvo za njezino čišćenje?

@lydiaemillen

Ono čemu biste trebali voditi računa kada kupujete ovakav proizvod jest da nakon njegovog korištenja vaša koža nije masna, suha te da ne osjećate nakon korištenja osjećaj zategnutosti. Kreme za čišćenje lica posebno su pogodne za suhu i osjetljivu kožu jer većina sadrži ulja i masnoće, a koje pospješuju otapanje masnoće s kože. Nadalje i gel za umivanje je potrebno prilagoditi tipu kože, a za čišćenje masne kože koristiti gel ili pjenu, dok će za suhu kožu izvrsni biti proizvodi nešto kremastije strukture. O čišćenju kože ne možemo razgovarati, a da ne spomenemo miceralnu vodu, koja je poprilično popularna u ovoj rutini. Miceralnoj vodi glavna je odlika da čisti i tonizira kožu, a ne isušuje ju te ima ljekovita svojstva te smanjuje rizik od iritacija. U galeriji smo izdvojili najbolje drogerijske proizvode za čišćenje lica, a koji su prikladni za svačiji džep, stoga potražite onaj koji će najbolje odgovarati potrebama vaše kože!

Garnier dvofazna micelarna voda s uljem, L'Oréal Paris micelarna voda za čišćenje normalne i mješovite kože lica

Garnier micelarni gel za čišćenje lica, Mala od lavande Tea Tree gel za umivanje lica

Mixa Cleansing Milk, Neutrogena Oil-Free Acne Wash

Nivea micelerna voda za normalnu i mješovitu kožu lica, Nivea Refreshing Wash Gel

Foto: Instagram , Nivea, Mixa, Neutrogena, Garnier,Tea Tree, L'Oréal Paris
Objavljeno: 03.05.2019. u 12:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p