KOŽA

Najbolji gelovi za čišćenje kože lica koje se isplati imati nadohvat ruke!

Favoriti koji čine razliku!
Iako je riječ o najdosadnijem koraku svakodnevne skincare rutine ujedno je riječ i o najvažnijem. Bez čistog lica ne možemo govoriti o zdravoj koži, pa u konačnici niti lijepoj. Da bi skincare rutina savršeno funkcionirala koža lica prije svega treba biti u potpunosti očišćena, stoga su učinkoviti proizvodi za uklanjanje make upa i svih nečistoća 'must have' svake kozmetičke police!

Činjenica jest da naša koža puno toga ne voli, no ono što se nalazi pri samom vrhu jest odlazak s neočišćenim licem na spavanje. Osim što ćemo se sljedeće jutro probuditi sa sigurno još jednom bubuljicom, dugoročno je ovakvo tretiranje kože opasno i za njezinu samu barijeru te generalno zdravlje. Također, bez obzira na kvalitetu proizvoda koje koristimo u svakodnevnoj skincare rutini nakon čišćenja lica, njihovo djelovanje nikako ne može biti kvalitetno na prljavoj koži. Jedino na besprijekorno čistom licu možemo vidjeti maksimalno funkcioniranje proizvoda koje koristimo u ostatku rutine, stoga se svakako treba obratiti velika pažnja na proizvode koje u tom procesu i koristimo. 
 
Kao sjajan proizvod istaknuli su se čistači na bazi gela koji su istovremeno učinkoviti po pitanju uklanjanja šminke, sebuma, prljavštine i svega onoga što tijekom dana dođe u dodir s kožom iz okoline, a koje posebno volimo jer ne zatežu lice te je ono nakon korištenja mekano i zdravog sjaja. Sjajne gel čistače možete pronaći i u drogerijskoj ponudi, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko favorita koje se zaista isplati testirati!

Skintegra Amphibian je čistač u obliku gela

Mixa gel za čišćenje protiv nesavršenosti kože

Augustinus Bader The Cream Cleansing Gel

CeraVe Pjenušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu

Biobaza Beauty blagi gel za čišćenje lica

Foto: Instagram, Skintegra, Mixa, Augustinus Bader, CeraVe, Biobaza
Objavljeno: 30.06.2022. u 09:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p