KOŽA

Najbolji mikroeksfolijanti za čistu i blistavu kožu!

Proizvod koji se mora pronaći na svačijoj kozmetičkoj polici!

Možemo se složiti kako je beauty rutina područje koje s vremena na vrijeme volimo promijeniti, odnosno nadopuniti novim proizvodima čija je funkcija čišćenje kože i smanjenje upalnih procesa. Čak i oni s čistim tenom, trebali bi svako toliko primijeniti upravo spomenute proizvode kako bi očuvali postojeće stanje, a tada se mikroeksfolijanti nameću kao nepogrješiv odabir koji sigurno neće razočarati!

Vjerujemo da znate koliko je piling važan korak u njezi kože, a pridružimo li tome odlične proizvode koji to čine najbolje moguće, kao rezultat dobiti ćemo mikroeksfolijante. Mikroeksfolijanti su kombinacija mehaničkog i kemijskog pilinga koji gotovo pa besprijekorno uklanjaju mrtve stanice kože, regeneriraju kožu te ju čine sjajnom, a ono najvažnije, odličan su protuupalni proizvod koji pomaže rješavanju raznih problema. Upravo iz tih razloga, mikroeksfolijant je 'must have' proizvod koji bi svatko trebao koristiti, ali intenzitet obavezno prilagoditi koži kako ne bi došlo do neželjenih nuspojava.

Osim što čiste kožu, mikroeksfolijanti prodiru duboko u stanice te ujedno mogu blagotvorno djelovati na probleme kao što je primjerice hiperpigmentacija ili proširenost pora, a budući da je riječ o kombinaciji mehaničkog i kemijskog pilinga s AHA i BHA kiselinama, i nešto osjetljivija koža odlično će podnijeti ovaj način tretiranja. Kao što smo spomenuli, budući da mikroeksfolijanti djeluju na dva ključna načina za temeljito čišćenje lica, možete biti sigurni da ćete već nakon prve primjene vidjeti osjetno poboljšanje, a naravno s daljnjim korištenjem i dugoročne rezultate te blistav i ujednačen ten bez nepravilnosti.

U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih mikroeksfolijanta koje svakako morate isprobati i sami se uvjeriti u njihovo 'čarobno' djelovanje!

Olival Mikroeksfolijant, Dermalogica Daily Superfoliant

Monu Mico Exfoliant, The Inkey List PHA Gentle Exfoliating Toner

CeraVe Salicylic Acid Cleanser, Biologique Recherche P50 PIGM 400

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p