KOŽA

Najbolji proizvodi za brzo postizanje preplanulog izgleda kože

Pravo je vrijeme da krenete s pripremama za tople mjesece pred nama!

Duge ljetne dane, ali i tople noći zasigurno ćemo provesti i na nekim od brojnih događanja i partija na otvorenom koje smo jedva dočekali. I dok obilazite shopping centre u potrazi za najljepšim haljinama, ne zaboravite kako će upravo preplanuli posebno začiniti svaki vaš outfit. Možemo se složiti kako osobe preplanula tena izgledaju svježije, poletnije pa čak i mršavije. Dobro to znaju i razne celebrity zvijezde koje uoči sezone raznih gala svečanosti rado pribjegavaju brzom i prirodnom triku – pekmezima i uljima za ubrzano tamnjenje kože!

Osim što pružaju prekrasan osunčan izgled u vrlo kratkom vremenu, one sadrže tvari koje vlaže i hrane kožu, dajući joj baršunasti sjaj i mekoću. A kada su u pitanju proizvodi za ubrzano tamnjenje naš izbor već nekoliko sezona Olivalova je linija SUPER Mrkva. Svi proizvodi iz ove linije obogaćeni su beta karotenom i prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha.

Beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja, kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda dobro se slažu s proizvodima za zaštitu kože od sunca i pomažu u 'izvlačenju' melanina na površinu kože te tako ubrzavaju proces tamnjenja dajući joj pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu.U liniji za ubrzano tamnjenje SUPER Mrkva više je proizvoda, a svaki je poseban na svoj način: SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite - lagane je, mazive i hranjive teksture, ugodnog mirisa, prirodne žute boje koja se brzo upija i stapa s preplanulom bojom kože tijela. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodno obojena ulja. Namijenjen je koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, te osim prirodnih pigmenata ne sadrži UV filtre. Zbog bogatog sastava, ulja masline, mrkve, oraha i kakaovca, odgovara svim tipovima kože.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 - lagano je toniran, vrlo brzo se upija u kožu, a preplanulost naglašava dodatkom prirodnog smeđeg pigmenta. Ujedno, lagano štiti kožu (SPF 10) od UVA i UVB zraka te je namijenjen svim tipovima kože. Osim beta karotena iz mrkve sadrži još i prirodno obojena ulja oraha, kakaovca i masline koja doprinose učinku pojačanog tamnjenja.

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje i Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Poznato je da su suha ulja novi oblik njege kože koja se u trenu upijaju, ne ostavljaju masni trag, a ujedno štite i njeguju kožu.
Maslina, mrkva i orah glavne su sastavnice ovih ulja koja ublažavaju štetno djelovanje UV zraka, ali i naglašavaju prirodnu preplanulost i boju kože. Preporuka je ulje koristiti na koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, kao i kombinirati sa zaštitnim proizvodima jer osim prirodnih ulja ne sadrži UV filtre. Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože, obogaćeno je česticama zlatnog sjaja koja pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži i kosi te ga možete koristiti i za večernje izlaske.Inspirirano tradicijom korištenja maslinova ulja kao ulja za sunčanje i postizanje zdravog i jednoliko preplanulog tena, formulirano je SUPER Maslina ulje za sunčanje namijenjeno osobama tamnije puti koje se kraće izlažu suncu. Ovo se ulje s blagom zaštitom od sunca (SPF 4) za razliku od tradicionalnog maslinovog ulja, brzo upija, lakše nanosi i kožu obavija ugodnim ljetnim mirisom. Visokokvalitetno maslinovo ulje je ekstra djevičansko i dobiveno postupkom hladnog prešanja jer se tako čuva visok postotak nezasićenih masnih kiselina, te vitamini A i E kojima je bogato, ali i zbog čega zadržava svoja antioksidativna svojstva.

Međutim, koliko god svi težili preplanuloj, brončanoj koži, nikako ne smijemo zaboraviti i na štetno djelovanje sunca na naš organizam. Od sunca se moramo štititi svakodnevno jer samo jedan kraći boravak na suncu bez adekvatne zaštite može izazvati niz neugodnosti: od crvenila i nadraženosti kože, do težih stanja. I zato prije korištenja ovih proizvoda za ubrzano tamnjenje ne smijete zaboraviti i na adekvatnu zaštitu kože tijela s odgovarajućim zaštitnim faktorima. Kombinacija proizvoda s visokim SPF-om i jednog od proizvoda iz linije SUPER Mrkva garancija je zdravog i osunčanog tena!

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje

SUPER Mrkva Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Foto: PR
Objavljeno: 16.06.2021. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p