KOŽA

Najbolji proizvodi za čišćenje lica koje trenutno možete pronaći na tržištu

Besprijekorno čisto lice kao najvažniji korak u njezi

Iza njegovane kože besprijekornog izgleda najčešće se nalazi stroga disciplina, a zatim kvalitetni proizvodi koji redovitom primjenom donose željene rezultate. Jedan od najvažnijih koraka u beauty rutini definitivno je čišćenje kože te je riječ o koraku kojeg baš nikada ne biste trebali preskakati, ma koliko umorni ili bezvoljni bili!

Činjenica jest da možemo na svojoj kozmetičkoj polici imati najbolje kreme i vrhunske serume, no sve to pada u vodu ako nemamo pri ruci dobar čistač za lice. Prvi korak baš svake njege lica je temeljito čišćenje kože, kako bi nakon što uklonimo svu prljavštinu koja se tijekom dana sakuplja, mogli nastaviti s daljnjom skincare rutnim jer u suprotnom, ostatak proizvoda koje nanosimo nakon čišćenja kože neće moći pokazati svoj puni potencijal. Ono što je važno, posebno u ovim zimskim mjesecima, jest koristiti čistač za lice koji neće dodatno isušiti kožu. Kako nam je za vrijeme niskih temperatura najveći izazov zadržati optimalnu razinu vlage kože jer puno vremena provodimo u suhim i zatvorenim prostorijama, važno je koristiti proizvod za čišćenje lica čija je formula nježna, ali efektna te nakon koje nećete osjećati iritantno zatezanje lica.

Naš trenutni favorit je Skintegra Atomic, koji je idealan pre-cleanse proizvod, a opisali bi ga kao neuljno ulje koje se u kontaktu s vodom pretvara u mlijeko te sjajno odstranjuje šminku i nečistoće. Također je riječ o proizvodu koji ujedno hidratizira kožu, nakon čega ona izgleda svježe i sjajno, a voljet ćete ga jer njegova bočica traje i do šest mjeseci, stoga se svakako isplati imati ovaj proizvod u svojoj skincare kolekciji.

Pored ovog sjajnog proizvoda, u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koji zaslužuju baš svaku pažnju!

Skintegra Atomic, Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil

CeraVe Moisturizing Lotion, Foreo Micro - Foam Cleanser

Cetaphil Gentle Skin Cleanser, Dermalogica Ultracalming Cleanser

Foto: Instagram, Cetaphil, Dermalogica, CeraVe, Foreo, Skintegra, Caudalie
Objavljeno: 17.12.2020. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p