KOŽA

Najbolji serumi za njegu područja oko očiju koji vraćaju svjež i odmoran izgled

Okoloočna njega koju morate uvrstiti u svoju rutinu!

Iako smo relativno nedavno vratili užurbanoj svakodnevici te ispunjavanju obaveza, nije dugo trebalo da naše lice poprimi umoran izgled, a što je posebno vidljivo na području oko očiju. Riječ je o poprilično tankom području na kojem je vidljiva baš svaka naša neprospavana noć, stresna situacija, ali i prvi znaci starenja, zbog čega se jasno daje do znanja kako ovo područje zahtijeva nešto precizniju i posebniju njegu od ostatka lica!

Sigurni smo kako se na vašoj kozmetičkoj polici mogu pronaći razni kozmetički proizvodi, zbog kojih ponekad zaista puno vremena potrošimo na stajanje ispred zrcala te da bi sve dali za proizvod koji bi vrlo lako mogao na sebe preuzeti svu potrebnu skincare rutinu, a koja bi pak u jednom potezu koži pružila baš sve što joj je potrebno za sjajan i zdrav izgled. Nažalost, u beauty svijetu još uvijek ne postoji čaroban štapić s kojim u tren oka možemo postići željeni izgled kože lica, pa tako naša skincare rutina mora biti usmjerena prema onim nepravilnostima na koži lica koje želimo ciljano tretirati. U tu skupinu spadaju i estetske nesavršenosti koje su najvidljivije na području oko očiju, a riječ je o borama i podočnjacima koji poprilično znaju narušiti cjelokupni izgled.


Također ono što ne volimo kod ovih nepravilnosti jest teškoća u njihovom prekrivanju, pa ih i najbolji korektori teško mogu sakriti s našeg lica. Iako će brojni skeptici reći kako je za ovo područje sasvim dovoljna standardna hidratantna krema, područje oko očiju razlikuje se od kože na ostatku lica po svojoj debljini, pa je kao takvo poprilično osjetljivo na teške, standardne kreme, koje mogu stvoriti i neželjeni kontraefekt. Upravo zato su okoloočni serumi važni u svakodnevnoj njezi lica, a u nastavku smo izdvojili one koji će nježno obnoviti područje oko očiju, smanjiti tamne podočnjake, kao i natečenost kapaka te učvrstiti tanku kožu!

Clarins Double Serum Eye, Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Dermalogica BioLumin-C Eye Serum, Drunk Elephant Shaba Complex Firming Eye Serum

Foto: Instagram, Clarins, Murad, The Ordinary, Dermalogica, Drunk Elephant
Objavljeno: 24.10.2021. u 15:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p