KOŽA

Najčešće greške u beauty rutini za vrijeme hladnijih mjeseci

Kvalitetna priprema kože za zimu kreće od danas!

Dolaskom hladnijih dana uglavnom se najveći naglasak stavlja na silne promjene koje se događaju unutar našeg ormara, no baš kao što sezonski mijenjamo svoju odjeću, promjene su također potrebne i unutar kozmetičke torbice. Jesen i zima uvelike mijenjaju našu svakodnevnu rutinu, pa samim time i potrebe naše kože, a da bi ona bila mekana, mirisna i u svom punom sjaju, potrebno ju je njegovati s nešto većim brojem proizvoda, kao i izbjegavati učestale skincare greške!

Prelazak s ljetne skincare rutine na onu zimsku nikada nije jednostavan zadatak. Za početak je potrebno zamijeniti dosadašnje proizvode za njegu kože s proizvodima nešto težih i masnijih formula jer je kožu prije svega potrebno zaštititi od štetnih vanjskih utjecaja, poput vjetra, hladnoće i suhog zraka u ugrijanim prostorijama. No, ono što vrlo često radimo, a zapravo je sasvim pogrešno jest zanemarivanje krema sa zaštitnim faktorom. Kako je sunce jedan od glavnih uzročnika starenja kože, krema sa zaštitnim faktorom nešto je čega se ne biste trebali odricati, bez obzira na to što zračenje sunca nije toliko snažno kao tijekom ljeta, ono je svejedno prisutno te ga naša koža itekako pamti!

@niveaoesterreich

 Nadalje, pilinzi su često prepoznati kao beauty tretman kojeg se uglavnom sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci, no našoj koži je itekako potrebna ovakva njega tijekom cijele godine. Kao takav, piling je neizostavan dio rutine njege kože, budući da uspješno uklanja mrtve stanice, potičući tako njezinu obnovu. Kako je koža zimi nešto osjetljivija, obavezno nakon ovog tretmana nahranite svoju kožu bogatim kremama kako biste izbjegli crvenilo ili iritacije.

@niveaoesterreich

Također rutina koje se uglavnom pridržavamo za vrijeme ljetnih mjeseci, a trebali bi s njom nastaviti i u nešto hladnijim danima jest korištenje dezodoransa. Povratak svakodnevnim obavezama i stresnom načinu života nije jednostavan zadatak, stoga kako biste se u svakom trenutku u danu osjećali kao da ste netom izašli ispod tuša, uvijek imajte pri ruci ovo sjajno osvježenje u bočici. NIVEA Deo Beauty Elixir novitet je o kojem se već naveliko priča, a riječ je o prvom dezodoransu ikada s dragocjenom esencijom mlijeka, obogaćen vitaminima i mineralima, stoga je sjajan i za njegu ovog osjetljivog područja kože. Ono što volimo kod ovog proizvoda je to što se brzo upija u kožu, a koja je nakon korištenja meka i glatka na dodir. Također dolazi u nekoliko sjajnih mirisa koji se na koži zadržavaju tijekom cijelog dana, ma koliko vaš životni tempo bio užurban, stoga potražite svog novog mirisnog savzenika!

@niveaoesterreich

Nivea Deo Beauty Elixir Deomilk vitamins mineral, Nivea Beauty Elixir Deomilk Sensitive, Nivea Deo Beauty Elixir Deomilk Fresh

Objavljeno: 13.11.2019. u 13:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p