KOŽA

Najdraži beauty proizvodi bez kojih ne možemo zamisliti hladnije dane

Omiljeni blagdanski odabir!

Najvažnije pitanje ovih blagdana jest - što tebe podiže, a postavila ga je street art umjetnica Kelsey Montague oslikavši blagdansko pakiranje Dermalogica proizvoda. Vrijeme blagdana je i vrijeme intenzivnog razmišljanja o onome što nas baš veseli. Jesu li to dragi ljudi oko nas? Situacije u kojima se nađemo? Vrijeme u kojemu se dobro zabavljamo, provodimo i smijemo? Mjesta na koja odlazimo i koja nas ispunjavaju srećom i mirom?

Poznata streetart umjetnica Kelsey Montague proslavila se je 2017. godine kad je pjevačica Taylor Swift na putu prema svom njujorškom stanu primijetila divovska crno-bijela krila i zamolila vozača da stane kako bi se slikala ispred njih. Swift je objavila fotografiju na društvenim mrežama, a #whatliftsyou je ubrzo postao viralan i svi su saznali za Kelsey Montague.


Smatra kako umjetnost treba biti iskustvena, pa je njezina primarna ideja nadahnuti ljude da sudjeluju i postanu dio njezinih umjetničkih djela, a umjetnost učine svakodnevnim iskustvom. Stoga ne čudi suradnja profesionalnog brenda za njegu kože Dermalogica i Kelsey Montague na dizajnu pakiranja proizvoda koje koristimo svaki dan. Prepoznatljivi dijelovi njezinih murala naslikanih na zidovima po cijelom svijetu - krila, valovi, baloni i ptičice lajt motivi su novih Dermalogica x Kelsey Montague pakiranja šest kompleta koji obuhvaćaju kako najprodavanije Dermalogica proizvode, tako i novitete u putnim i klasičnim pakiranjima. Nova pakiranja toliko su neopisivo vedra i vesela da ćete ih zajedno s već dobro poznatim i provjerenim Dermalogica proizvodima, poželjeti pokloniti dragim ljudima, ali i sebi.Svako Kelseyjino djelo poziva da zakoračite u umjetnost, postanete dio slike i podijelite svoja iskustva na društvenim mrežama, pa su murali koncipirani tako da osoba 'dobije' krila, da ju baloni 'podignu' u zrak, da se zaljulja na ljuljačci ili da pozira ispod vala koji samo što ju ne poklopi. I da sazna odgovor na pitanje #whatliftsyou...

Objavljeno: 18.11.2019. u 11:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p