KOŽA

Najdraži ljetni parfemi koji se na koži osjete danima!

Ugodni ljetni mirisi!

Dolaskom ljetnih dana beauty police zauzimaju fluidni proizvodi koji ne stvaraju osjećaj težine te u svakom trenutku naglašavaju ljetnu jednostavnost i prozračnost. Upravo zato lagani, ali svejedno upečatljivi ljetni mirisi su nešto što obožavamo, pa nema baš nikakvog razloga da svoju kolekciju ne nadopunite divnim novim parfemima u koje ćete jednostavno zaljubiti!

Parfem je beauty proizvod koji svaka žena posjeduje, a činjenica kako su upravo parfemi svojevrsni nevidljiv detalj koji izdvaja iz mase, bez imalo razmišljanja potiče nas da neprestano obnavljamo kolekciju. Ljetni mjeseci vole jednostavnost koju prate lagane teksture bez osjećaja težine, stoga parfemi koje ćemo ovog ljeta nositi sažimaju cvjetne note, no naravno, volite li i u toplijim danima jače mirise, nisu isključene niti takve varijante. Što se tiče nanošenja parfema, predlažemo da prije njega na kožu ne nanosite ulja koja imaju miris jer ćete tako pomiješati različite formule te glavni parfem neće doći do izdržaja ili će se kreirati neugodan spoj. Naravno, ne zabravite parfem nanijeti na ključna mjesta, ali u umjerenim količinama kako dojam ne bi bio previše intenzivan, a samim time i neatraktivan.

Ako ste već na godišnjem ili tek idete, u svakom slučaju je sjajan trenutak da nabavite novi parfem, a kako biste to što jednostavnije učinili, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih ljetnih mirisa koji su se pokazali najboljima!

GABRIELLE CHANEL ESSENCE Eau de Parfum, Lancôme La Vie Est Belle Intensément Eau de Parfum

Louis Vuitton Sun Song, Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

Chloé L'Eau, Jo Malone London Waterlily Cologne

Armani Privé Orangerie Venise Eau de Toilette, Hermes Un Jardin en Méditerranée Eau de Toilette

Objavljeno: 28.07.2020. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p