KOŽA

Najdugotrajniji lakovi za nokte u plavoj boji koju ovog proljeća obožavamo!

Odlična boja za podizanje svakog stylinga!

Nakon zimskog perioda u kojem smo voljeli nešto zagasitije tonove, ovog proljeća veselimo se razigranim bojama od kojih je plava apsolutni favorit. Plavi nokti su posebni i upečatljivi te neodoljivo dobro pristaju gotovo svakoj kombinaciji, a posebno nam se sviđa i činjenica što postoji pregršt nijansi pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći onu ‘pravu’.

Kao što smo spomenuli, plavi lak za nokte je vrlo poseban i drugačiji te jednako dobro pristaje dugim i kratkim varijantama. Što se tiče nijansi, u toplim danima ne možete pogriješiti s tirkiznim odabirom, baby plavom ili pak kombinacijom svega, ali naravno nisu isključeni niti tamno plavi nokti. Kada govorimo o lakiranju noktiju kod kuće, kao jedna od najvećih mana ističe se kratkotrajnost laka, odnosno već drugi dan počinju se nazirati maleni nedostaci, no kako biste to promijenili svakako valjano pripremite nokat prozirnim lakom koji služi kao primer, odnosno tu je kako bi produžio postojanost laka koji stavljate preko.

S obzirom na to da su pred nama sve topliji dani, a to znači da ćemo vrlo uskoro u potpunosti uskočiti u prozračne i lagane modne kombinacije, pravi je trenutak da nabavite stylish plave lakove koji će na pravi način naglasiti sve ljepote visokih temperatura, a kako biste s lakoćom odabrali one najbolje, u nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda koji su naišli samo na najbolje komentare!

Chanel Le Vernis - 624 Bleu Trompeur, Deborah Lippmann Nail Polish - What's Good

Dior Nail Vernis - Junon, essie 92 Aruba Blue Shimmer

OPI The Nutcracker and The Four Realms - March in Uniform, essie Gel Couture Nail Polish - Front Page Worthy

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.03.2021. u 11:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p