KOŽA

Najpopularnija krema za ruke kojoj se svake sezone iznova vraćamo!

Proizvod o kojem se ne prestaje pričati!

Budući da smo i vremenski službeno zakoračili u nešto hladniji period godine, pravo je vrijeme za obnovu kozmetičke torbice i uvrštavanje nešto bogatijih tekstura koje će štititi kožu od niskih temperatura, vjetra, ali i od suhoće zatvorenih prostorija. Krema za ruke istaknula se kao jedan od važnijih proizvoda u svakodnevnoj njezi kože, stoga kremi koju smo izdvojili u nastavku definitivno trebate pružiti šansu!

Iako se često tako ponašamo, njega kože ipak ne završava na našem licu, već je potrebno s jednakom pažnjom pristupati baš svim dijelovima tijela, a posebno kada govorimo o rukama. Ruke su zapravo te koje su prve na udaru jer jedine nisu prekrivene toplom odjećom, pa su kreme nešto bogatije teksture 'must have' baš svake jeseni. Ako ste ovih dana u potrazi za novom kremom, onda s Chanel La Crème Main ne možete pogriješiti. Ovu popularnu kremu teško je ne primijetiti, budući da zahvaljujući svom estetičnom izgledu, prekrasno se uklapa u Instagram sadržaj. Osim luksuznog izgleda, ova krema je idealna za njegu kože koja je jako tanka i izrazito osjetljiva zbog čestog pranja ili različitih utjecaja iz okoline.

Također, formula kreme kreirana je tako da pruža osmosatnu hidrataciju te istovremeno obnavlja kožu i štiti ju od vanjskih utjecaja. Njezina posebnost leži i u anti-age učinku jer smanjuje pojavu tamnih mrlja na rukama, a koje često prve pokazuju znakove starenja kože. Definitivno proizvod kojem se isplati pružiti prilika!

Chanel La Crème Main

Foto: Instagram, Chanel
Objavljeno: 11.10.2021. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p