KOŽA

Najpopularniji parfem svih vremena čiju bočicu baš uvijek kupujemo iznova!

Parfem kojem se baš uvijek iznova vraćamo!
Dolaskom nešto viših temperatura poprilično se mijenjaju naše svakodnevne navike. Tako prednost sve češće pružamo laganim, prozračnim modnim komadima u kojima se osjećamo udobno tijekom cijelog dana, bez obzira na to koliko nam je tempo užurban. Ništa drugačije nije niti kada je beauty svijet u pitanju, a ako ste ovih dana u potrazi za osvježenjem onda imamo parfem za vas!

Činjenica jest da parfem nerijetko preuzima ulogu modnog dodatka i zaokružuje naš outfit, pružajući mu nešto posebniju i drugačiju notu. Upravo zato svjedočimo neprestanom dolasku nekih novih parfemskih mirisa na tržište, a kojima ne možemo odoljeti da ih ne testiramo. S druge strane, postoje neki mirisi koji su toliko dobri da su nas već prvim nanošenjem kupili zauvijek. Upravo se kao jedan od najvećih favorita izdvaja miris Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum, a koji slovi kao najpopularniji parfem svih vremena. Riječ je o mirisu kojeg podjednako vole žene i muškarci, a zbog svojih cvjetnih tonova idealan je za ovo proljetno razdoblje. Ovaj parfem predstavljen je službeno 2017. godine, no unatoč tome popularnost mu ne jenjava, već naprotiv, samo raste!

Tajna njegovog uspjeha leži u prekrasno komponiranim mirisnim notama od kojih se najviše izdvajaju gornje note gorki badem i šafran, srednje note egipatski jasmin i kedar te bazne note ambergris, drvene note i mošus. Pored zamamljivog mirisa, Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum izrazito je dugotrajan, pa će se tako na koži zadržati baš cijeli dan! Definitivno je riječ o parfemu s kojim ćete se osjećati sređeno i jednostavno dobro u vlastitoj koži!

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum

Foto: Instagram, Maison Francis Kurkdjian
Objavljeno: 25.05.2023. u 10:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p