KOŽA

Najprodavaniji drogerijski balzam od kojeg se ni ove zime ne odvajamo

Proizvod kojeg se isplati imati u dnevnoj torbici!

Iako su balzami za njegu usana potrebni tijekom cijele godine, najčešće ih se sjetimo za vrijeme zimskih mjeseci, kada niske temperature naprave poprilično veliki nered na našim usnama. Područja lica i ruku posebno su izložena vremenskim neprilikama, kao što su hladan vjetar i suhi zrak u zagrijanim prostorijama, posebno koža na usnama koja zahtijeva nešto veću pažnju...

Suha i ispucala koža na usnama sasvim je jasan signal kako je potrebno napraviti zaokret u skincare rutini te kako je potrebno u svoju kolekciju uvrstiti proizvod koji je popularan prije svega zbog svoje funkcionalnosti. Baš kao i svake zime, tako i ove, na policama su se pojavili zanimljivi noviteti u njezi kože usana, no jedan balzam je toliko postao omiljen, gotovo pa kultni, da ga niti ove zime ne možemo preskočiti. Riječ je o balzamu za kojeg ste sigurno do sada već čuli ili ste ga i sami testirali, budući da nosi epitet najprodavaniji, a u pitanju je Carmex balzam za njegu usana.

Iako na prvi pogled izgleda kao ljepilo u sticku, ovaj balzam pravi je čarobnjak kada je potrebno suhe i ispucale usne vratiti u život. Izgled klasičnog sticka poprilično je praktičan jer stane u baš svaku dnevnu torbicu te vam tako uvijek može biti nadohvat ruke. Dovoljno je nanijeli vrlo maleni sloj kako bi usne bile zaštićene, a na njima ostavlja svježi mentol okus. Usnice nakon korištenja izgledaju njegovano, nahranjeno te je sjajna podloga za nanošenje ruža, čime on traje znatno duže na usnama!

Objavljeno: 04.03.2020. u 12:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p