KOŽA

Najprodavaniji piling nakon kojeg je koža toliko nahranjena da nije potrebno nanositi kremu!

Proizvod o kojem se ne prestaje pričati!

Samo jedan pogled na našu kozmetičku policu dovoljan je da zaključimo kako nam je njega kože lica u najvećem fokusu, no budući da je riječ o našem najvećem organu, njegova njega bi ipak trebala obuhvaćati cijelo tijelo. Pored hidratantnih krema za tijelo i njegujućih losiona, svoje mjesto na baš svakoj polici trebao bi pronaći i jedan piling, a koji je puno više od proizvoda koji će skinuti mrtve stanice kože!

Iako pilinzi za tijelo ostvaruju pregršt benefita kada je njega naše kože u pitanju, njihovo korištenje i nije toliko učestalo koliko bi zapravo trebalo biti. Da ovaj tip proizvoda uopće postoji najčešće se sjetimo za vrijeme ljetnih mjeseci kada želimo što brže i uspješnije postići preplanuli izgled kože, no ova navika njege trebala bi biti prisutna i tijekom cijele godine, a posebno zimi. Piling osim što uklanja mrtve stanice kože i potiče obnovu novih stanica, također priprema kožu za ostale korake njege, kao što je nanošenje hidratantne kreme za tijelo, a koja se zbog dobre pripreme kože uspješnije upija te se ne zadržava samo na njezinoj površini, već prodire u sve njezine slojeve. Ono što je kod odabira pilinga važno jest izabrati onaj koji će biti efikasan, ali i nježan prema koži jer pregrubi piling može napraviti više štete, nego koristi!

Sjajan primjer učinkovitog pilinga, a o kojem se ne prestaje govoriti od kad je stigao na tržište je Ziaja Marshmallow šećerni piling. Pored prekrasnog, voćnog mirisa koji nas vraća u ljetne mjesece, ovaj piling izvrstan je za reduciranje grubosti i suhoće kože. Njegova formula sadrži prirodne kristale šećera koji omekšavaju i zaglađuju kožu, kao i karite maslac zahvaljujući kojem se na koži stvara zaštitni sloj, a koji pak sprječava dehidraciju kože. Nakon korištenja koža je meka na dodir, sjajna i zaglađena i to u tolikoj mjeri da nije potrebno dodatno nanositi kremu za tijelo ili losion. Cijena ovog proizvoda iznosi 40-ak kuna te ga mogu koristiti baš svi tipovi kože!

Ziaja Marshmallow šećerni piling

Foto: Instagram, Ziaja
Objavljeno: 19.01.2022. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p