KOŽA

Najsretnijima od vas darujemo vrijedne 'beauty gadgete' za svjež i zategnut izgled kože

Ne propustite giveaway na našem profilu!

Tko od nas ne želi eliminirati prve znakove starenje, sitne borice koje odaju više nego što bismo željeli i umoran izgled koji je rezultat užurbanog stila života? Ovo pitanje je naravno retoričko, zato smo u suradnji s Medikor Beauty pripremili vrijedno darivanje koje uključuje čak tri različita beauty gadgeta koji pomlađuju, osvježavaj i otklanjaju znakove umora na koži.

Jedan od tri proizvoda s kojima ćemo vas upoznat mogao bi se naći baš u vašoj kozmetičkoj kolekciji. Rio 60 Second Face Lift Plus koristi elektromišićnu stimulaciju za lifting, toniranje i pomlađivanje lica. Nježno zateže mišiće lica te poboljšava cirkulaciju dok upijanje kolagena i retinola smanjuje vidljivost bora.

Rio beauty FaceLite LED je maska koja stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Posljednji u ovoj kolekciji gadgeta je Liftmie Premium masažer za lice s mikrostrujom. Riječ je o inovativnom valjku koji je vrlo popularan u Japanu, a koji poboljšava i podiže vašu kožu kako bi joj udahnuo svježinu i mladost. Ovaj jedinstveni uređaj za ljepotu također može doprinijeti tjelesnom i mentalnom opuštanju te otklanja umor.

Sve što trebate napraviti kako bismo baš vama darovali jedan od ova tri vrijedna uređaja je sutra (24. listopada) pozorno pratiti naš Instagram profil i ispod 'giveawaya' u komentar napisati koji od ova tri proizvoda je idealan baš za vas.

Objavljeno: 23.10.2023. u 17:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p